Ana sayfa Dizi Haberleri Deniz Çakır, Masumiyet dizisinden sonra yeniden aynı tarzda bir dizi tercihinde bulundu!

Deniz Çakır, Masumiyet dizisinden sonra yeniden aynı tarzda bir dizi tercihinde bulundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Deniz Çakır, 2018 yılında ayrıldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ardından uzun süre setlere geri dönmemişti. Fox TV’de 2021 yılında yayınlanan Masumiyet isimli dizi projesinin kadına şiddete karşı bir duruş sergilemesi oyuncuyu da etkiledi ve yeniden setlere dönüş kararı aldı.

Deniz Çakır, 13 bölüm süren bu dizide canlandırdığı Bahar karakteri ile de çok etkili bir performans ortaya koydu. Oyuncunun hayranları bu yapımın kısa sürmesinin üzüntüsünü yaşarken, düşük gelen reytingler de projenin hakkı değildi… Deniz Çakır, bu diziden sonra 6 ay kadar dinlenmeyi tercih etti. Kendisine gelen teklifleri değerlendiren oyuncu yine bir kadın projesi tercihinde bulundu.

Kadın konusuna eğilen dizilerde yer almayı sevdiği anlaşılan oyuncu, bu sefer de ünlü yazar Duygu Asena’nın Aslında Özgürsün isimli kitabından uyarlanan aynı isimli dizinin başrolünde yer alacak.

2 kadının hem eğlenceli hem de öğretici hayat hikayesinin anlatıldığı projede Deniz Çakır ile birlikte Bade İşçil’in yer alacağını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

Deniz Çakır, Masumiyet dizisinden sonra yeniden aynı tarzda bir dizi tercihinde bulundu! 7

Berna ile Belgin isimli ve birbirlerinden farklı hayatları olan bu kadınların toplumun genel değerleri ile kendi arzuları arasında sıkışmalarını bu dizide izleyeceksiniz.

Gain isimli dijital platformda yayınlanacak olan dizi, eğlenceli anları ile de izleyicilere keyifli anlar yaşatacak. Kadın psikolojisine uzanan dizilere daha çok önem verdiği son iki proje tercihinden anlaşılan Deniz Çakır, yeniden hayranlarını memnun etti.

Alican Yücesoy’un da kadrosunda yer alacağı Aslında Özgürsün isimli dizi için ön hazırlıklar devam ediyor. Ekibin mart ayında sete çıkması bekleniyor.