Ana sayfa Sosyal Medya Hande Doğandemir’in paylaşımıyla olay ortaya çıktı! Pınar Deniz film çekimine değil, tatile gitmiş!

Hande Doğandemir’in paylaşımıyla olay ortaya çıktı! Pınar Deniz film çekimine değil, tatile gitmiş!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Rol aldıkları sinema filmleri ve dizileriyle sevilen ve beğeni toplayan iki isim Pınar Deniz ile Hande Doğandemir’in son instagram paylaşımlarına bir bakalım… İkisi de takipçileri tarafından ilgiyle izleniyor ve yaptıkları paylaşımlar binlerce beğeni ve yorum alıyor…

Hande Doğandemir’in son yaptığı paylaşımı görenler şaşırdı. Oyuncu, ekranlara son olarak Kırmızı Oda dizisi ile gelmişti. Konuk oyuncu olduğu dizide bir kaç bölüm yer aldı.

Daha sonra Exxen için çekilen Hükümsüz dizisinde Burçin Terzioğlu ile başrolde izleyici karşısına çıktı. Dizinin 2. sezonunda da yer alacak.

Doğandemir’in instagram’dan yaptığı son paylaşım ise aşağıda. Oyuncunun “Bye Covid” yazısından anlaşıldığı üzere oyuncu koronavirüse yakalanmış ve karantina süreci bitince de bu paylaşımı yapmış…

Bir süredir karantinada olduğu anlaşılan oyuncunun koronavirüse yakalandığını takipçileriyle de hiç paylaşmamış olması dikkat çekti…

Hande Doğandemir'in paylaşımıyla olay ortaya çıktı! Pınar Deniz film çekimine değil, tatile gitmiş! 10

Gelelim Pınar Deniz’e… Onu da Kırmızı Oda dizisinde Nazlı karakteriyle izlemiştik. Oyunculuğundaki başarılı performansının yanı sıra zarif hali, duru güzelliği ile de izleyici hayranlık içinde izledi Kırmızı Oda’da.

Bu kez bir sinema filmi için Boran Kuzum ile kamera karşısına geçiyor oyuncu. Senaryosunu Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı sinema filmi’nin çekimlerinde şu sıralarda.

BKM imzalı filmin çekimleri kısa bir süre önce başladı. Pınar Deniz’in instagram hesabını takip edenler, onun sık sık Akdeniz’in güzel koylarından pozlarını görüyor.

Hande Doğandemir'in paylaşımıyla olay ortaya çıktı! Pınar Deniz film çekimine değil, tatile gitmiş! 11

Oyuncu, dizinin çekildiği sahillerden, tekneden fotoğraf ve videolar paylaşmakta. Film çekimi için gittiğini bilmeyen hayranları da onu tatilde sanıyor. Ancak oyuncu hem güzel havanın ve manzaranın keyfini çıkarıyor, hem de işini yapıyor…

Hande Doğandemir'in paylaşımıyla olay ortaya çıktı! Pınar Deniz film çekimine değil, tatile gitmiş! 12

İşte son paylaşımlarından birisi de aşağıda. Tekneden manzarayı ve kendisini gösteriyor oyuncu…

Hande Doğandemir'in paylaşımıyla olay ortaya çıktı! Pınar Deniz film çekimine değil, tatile gitmiş! 13