Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel bu kez çok salaş! Aslı Enver’in ünlü isimle sürpriz buluşması! Melis Sezen rol arkadaşına bayılıyor!

Hande Erçel bu kez çok salaş! Aslı Enver’in ünlü isimle sürpriz buluşması! Melis Sezen rol arkadaşına bayılıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Rol aldıkları diziler sayesinde büyük hayran kitleleri edinen ünlü isimlerin, sosyal medyada yaptıkları paylaşımlar da büyük dikkat çekiyor. Ekranda dizileri yayınlandığı dönemde daha popüler olsalar da projeleri olmadığında da hayranlarını habersiz bırakmıyor ve bol bol paylaşım yaparak gündeme geliyorlar. Sosyal medyada pek çok takipçisi olan 3 ünlü oyuncunun son paylaşımlarına bir göz atalım…

İlk sırada Aslı Enver var. Oyuncu, son olarak ekranlara Babil dizisi ile gelmişti. Kavak Yelleri isimli dizide oynadıktan sonra yıldızı parlayan Enver, İstanbullu Gelin’in Süreyya’sı olarak da dizi tarihine adını yazdırdı.

Babil dizisinde Nihal isimli bir polis memurunu oynuyordu. Dizinin 20. bölümde final yapmasının ardından Kasım ayından beri başka projede yer almadı.

Ancak instgram sayfasından yaptığı paylaşımlarla hayranlarıyla buluşmakta. Son olarak ise bir deniz kenarından geldi fotoğraflar.

Hande Erçel bu kez çok salaş! Aslı Enver'in ünlü isimle sürpriz buluşması! Melis Sezen rol arkadaşına bayılıyor! 10

Aslı Enver’in birlikte kumsalda yürüdüğü isim ise ünlü oyuncu Dolunay Soysert. İki oyuncu, keyifli anlarından kareleri paylaştılar sosyal medyada.

Hande Erçel bu kez çok salaş! Aslı Enver'in ünlü isimle sürpriz buluşması! Melis Sezen rol arkadaşına bayılıyor! 11

Sen Çal Kapımı isimli diziyle ekranlarda olan Hande Erçel’in popülerliği ise tavan yapmış durumda! Instagram’da 20 milyonu geçen takipçiye sahip oyuncu.

Kerem Bürsin ile birlikte oynadıkları dizideki Eda karakteri ile çok beğeniliyor. Sosyal medyanın gündeminden de hiç düşmüyor!

Yaptığı her paylaşım hayranları tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Başarılı performansı kadar tarzı ile de dikkat çekiyor Erçel.

Son yaptığı paylaşımda spor haliyle görülüyor. Saçlarını toplayarak taktığı şapkanın fotoğrafına da bir papatya iliştirmiş. Salaş da olsa fotoğrafı beğeni topluyor…

Hande Erçel bu kez çok salaş! Aslı Enver'in ünlü isimle sürpriz buluşması! Melis Sezen rol arkadaşına bayılıyor! 12

Sadakatsiz dizisinin iki oyuncusunun verdiği poz aşağıda. Dizide anne kızı oynayan Melis Sezen ve Gözde Seda Altuner, kamera arkasında ise birbirlerini çok seven iki arkadaş.

Dizide Derin’e hayat veren Melis Sezen’in annesi Gönül’ü oynayan Altuner ile yakınlığı da fotoğraftan anlaşılıyor. Dizinin iki oyuncusu, bu sevgi dolu kareyi paylaştılar.

Melis Sezen, dizide Derin’in kaybolmasına gönderme yaparak “Annemle ayrı düştük, tb koyayım dedim” notunu düşmüş fotoğrafa.

Ayrıca dizideki en sevdiği sahne olduğunun da altını çiziyor oyuncu…

Hande Erçel bu kez çok salaş! Aslı Enver'in ünlü isimle sürpriz buluşması! Melis Sezen rol arkadaşına bayılıyor! 13