Ana sayfa Dizi Haberleri Uğur Güneş, Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılığı ile ilgili dedikodulara son noktayı koydu!

Uğur Güneş, Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılığı ile ilgili dedikodulara son noktayı koydu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Uğur Güneş, Aralık ayında Bir Zamanlar Çukurova dizisine veda etmişti. Başrolünde yer aldığı diziden ayrılması çok şaşırtan oyuncu, şimdilerde yeni dizisi için hazırlık aşamasında. Aslında sezon başında oyuncunun diziden ayrılacağı ile ilgili kimi söylentiler çıkmıştı ancak sezon sonunda gitmesi bekleniyordu.

Fakat ani bir gelişme ile birlikte Uğur Güneş’in diziden ayrılığı daha erken bir zamana çekildi. Bu arada Güneş ve Hilal Altınbilek arasında bir aşk yaşandığı ve ayrıldıkları ile ilgili haberler de gündeme gelmişti.

Daha sonra Hilal Altınbilek ile Kerem Alışık arasında bir aşk başladığı ve bu durumun Güneş ile Alışık arasında gerginliğe sebep olduğu, hatta sette kavgayı önlemek için güvenlik bulundurulduğu şeklindeki söylentiler oyuncuya da soruldu.

Uğur Güneş, Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılığı ile ilgili dedikodulara son noktayı koydu! 7

Uğur Güneş, bir süre önce döndüğü İstanbul’da magazinciler ile sokakta karşılaştı. Oyuncu, magazin basınında yer alan bu konuların hatırlatılması üzerine Bir Zamanlar Çukurova’dan gidişinin bu nedenle olup olmadığı sorusunu yanıtladı.

Güneş, muhabirin konuyla ilgili söylentileri aktarıp sonrasında “Bir problem çıkmadı değil mi?” sorusuna “Yok yok, o zaten belliydi, senaryoda bir takım şeyler vardı, belliydi çıkacağım zaten” diyerek yanıt verdi.

Uğur Güneş, şu sıralar Kanunsuz Topraklar isimli yeni dizisine hazırlanıyor. Oyuncu, Mayıs ayında dizinin çekimlerine başlayacağını da duyurdu.

İşte Uğur Güneş’in tv100’deki röportajının tamamı…