Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin’den yeni diziye tebrik mesajı! Engin Öztürk’e yanıt ablasından geldi! Buğra Gülsoy’dan yorumsuz kutlama!

Kerem Bürsin’den yeni diziye tebrik mesajı! Engin Öztürk’e yanıt ablasından geldi! Buğra Gülsoy’dan yorumsuz kutlama!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizileriyle ekranda olan üç başarılı erkek oyuncu, rol aldıkları yapımların yanı sıra instagram paylaşımlarıyla da dikkatleri çekiyorlar. Aynı zamanda yakışıklıkları ile de hayranlarının markajında olan bu üç jönün son paylaşımlarına bir göz atalım… İlk sırada Engin Öztürk var.

Karizmatik duruşunun yanı sıra başarılı oyunculuğu ile de konuşulan bir isim Engin Öztürk. Şu sıralar tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin Barış’ı olarak ekranda.

Dizinin setinden bir fotoğraf paylaşmış. Çekim arasında dinlendikleri karavanın penceresinden verilen pozda dizinin Ali Rıza’sı Hakan Salınmış ile Savaş’ı Kaan Altay Köprülü de yer alıyor.

Bu fotoğrafı dizideki soy isimlerine atıfta bulunarak ‘Tunahans’ notuyla yayınlayan oyuncuya yanıt da dizide ablasını oynayan Ebru Cündübeyoğlu’ndan geldi.

Cündübeyoğlu, “Aman da yakışıklılarım benim. Tunahans’lar konuşuyor musunuz arkamdan bakiim?” şeklinde laf atıyor oyuncuya.

Engin Öztürk de esprili bir yorumla “Bu Kaan hep lafa giriyor” yanıtını vermiş Cündübeyoğlu’na. Kamera arkasında oyuncuların iyi anlaştıkları da bu paylaşımla ve yorumlarla görülmekte…

Kerem Bürsin'den yeni diziye tebrik mesajı! Engin Öztürk'e yanıt ablasından geldi! Buğra Gülsoy'dan yorumsuz kutlama! 10

Kerem Bürsin'den yeni diziye tebrik mesajı! Engin Öztürk'e yanıt ablasından geldi! Buğra Gülsoy'dan yorumsuz kutlama! 11

Gelelim Kerem Bürsin’e… Şu anda Fox TV’nin romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı’da oynayan Kerem Bürsin de yeni başlayan Kırmızı Kamyon dizisine başarılar dilediği bir paylaşım yaptı.

Başrollerinde Görkem Sevindik, Ushan Çakır ve Nilay Deniz’in yer aldığı dizi, Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekrana gelmişti.

İtfaiyecilerin zorlu ve maceraları hayatlarını anlatan dizi, Show TV’de başladı. İlk bölüm için de Kerem Bürsin’den dayanışma içeren aşağıdaki paylaşım geldi…

Kerem Bürsin'den yeni diziye tebrik mesajı! Engin Öztürk'e yanıt ablasından geldi! Buğra Gülsoy'dan yorumsuz kutlama! 12

Buğra Gülsoy ise TRT1’de yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Sultan Melikşah rolüyle ekranlarda. Oyuncu, dönem dizisinde her hafta zorlu bir sınav veriyor.

Başarılı oyunculuğu ile yine takdir gören Gülsoy’un yaptığı son paylaşım ise Özge Özpirinçci için. Daha önce dizi ve sinema filmlerinde birlikte rol aldığı Özpirinçci ile yakın bir arkadaşlıkları var.

İki oyuncu, uzun yıllardır iyi dostlar. Buğra Gülsoy, 1 Nisan’da doğum günü olan Özpirinçci için aşağıdaki paylaşımı yaptı. Birlikte çekilen bir fotoğraflarına hiç bir not eklemeden pasta ve kalp emojisi ile kutlamasını yaptı.

Kerem Bürsin'den yeni diziye tebrik mesajı! Engin Öztürk'e yanıt ablasından geldi! Buğra Gülsoy'dan yorumsuz kutlama! 13