Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel, doğum günü dileğini 17 milyon takipçisiyle paylaştı!

Hande Erçel, doğum günü dileğini 17 milyon takipçisiyle paylaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Kerem Bürsin ile birlikte Sen Çal Kapımı dizisinde başrolde yer alan Hande Erçel, son yılların en dikkat çeken ve hızlı bir yükseliş sergileyen oyuncularının başında geliyor. 17 milyon instagram takipçisi ile en çok takip edilen ünlülerin de başında gelen oyuncu, hızla hayran kitlesini de artırıyor.

Hem yurt içinden hem de yurt dışında milyonlarca kişinin yakın takibindeki ünlü oyuncu,  24 Kasım 1993 doğumlu… Erçel, 27. yaş gününü kutlamaya hazırlanıyor. Takipçilerinden ise bir isteği var.

Oyuncu, her yıl olduğu gibi kendisine hediye vermek için sıraya giren ve bunu bir görev gibi yapan hayranlarından farklı bir destek istedi. Kansersiz Yaşam Derneği yararına bağış kampanyası başlatan oyuncu, instagram hesabından da duyuruda bulundu.

Hande Erçel’in hassas mesajı şöyle:

Her yıl doğum günüm olan 24 Kasım’da yaptığınız güzelliklerle beni çok mutlu ediyor, iyi ki dedirtiyorsunuz. Şimdi ise; yeni yaşıma girmeye günler kala benim için çok hassas bir konuyla ilgili desteğinizi bekliyor, birlik olalım istiyorum.

24 Kasım’daki doğum günüm için ilk hediyemi kendi kendime verdim, kanser hastası çocuklara ve ailelerine bağışta bulunarak. Bu hastalığın hastayı olduğu kadar, yakınlarını da acıttığını biliyorum, yaşadım… Onların yaşamlarını değiştirebileceğimize, iyileştirebileceğimize inanıyorum. İşte bu yüzden @kansersizyasam derneği ile yürüyorum. @iyilikpaylas sosyal bağış platformu üzerinden açtığım kampanya ile toplayacağımız bağışlar, benim için en özel günümün, en güzel hediyesi olacak. Linki Bio’ma koyuyorum; şimdi sıra sizde, az ya da çok ama yürekten bağışlarınızı bekliyorum. Var olduğum güne bir kutlama olacaksa, bundan daha büyük bir kutlama hayal edemiyorum. Teşekkür ederim.

Hande Erçel, doğum günü dileğini 17 milyon takipçisiyle paylaştı! 7