Ana sayfa Sosyal Medya Mert Fırat, yeni doğan kızı Seyhan Mia’nın ilk fotoğrafını yayınladı!

Mert Fırat, yeni doğan kızı Seyhan Mia’nın ilk fotoğrafını yayınladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Mert Fırat, bugün instagram sayfasından takipçilerine bir sürpriz yaptı…İdil Fırat ile mutlu bir evlilik yürütmekte olan ünlü oyuncu, hayatının en önemli günlerinden birisini 13 Kasım’da yaşadı.

Çiftin kızları Seyhan Mia, sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. Mert Fırat ilk yaptığı açıklamada babalığın nasıl bir şey olduğunu tam olarak idrak edemediğini söylemişti. Oyuncu, “Çok acayip, hala tam olarak insan idrak edemiyor. Allah’tan çok güzel, sağlıklı bir bebek. Bir kız çocuğu” diye konuşmuştu.

Ünlü oyuncu, hem İdil hem Fırat isimlerinin bir nehir ismini temsil ettiğini, kızına verdikleri Seyhan ve Mia isimlerinin de nehirlerden geldiğini anlatmıştı. Oyuncu kızının ilk görüntülerini ise bugün paylaştı.

Oyuncu, paylaşımında sevgi dolu ifadeler kullandı ve Seyhan Mia’nın da ilk görüntüsünü aşağıdaki şekilde takipçilerinin beğenisine sundu:

Yeni hayatımızdan herkese merhaba. ☺️ Kızımız Seyhan Mia’ya 13 Kasım’da kavuştuk. ????Tarifsiz heyecanımız ve mutluluğumuzu paylaşan herkese sonsuz teşekkürler. ❤️ Allah bu duyguyu yaşamak isteyen herkese nasip etsin. Sağlıklı günlerde kavuşmak dileğiyle… Çekirdek ailemizden kucak dolusu sevgiler. ????
İdil-Mert-Seyhan Mia Fırat

Mert Fırat, yeni doğan kızı Seyhan Mia'nın ilk fotoğrafını yayınladı! 7