Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel, dünyaca ünlü markanın ilk tercihlerinden birisi oldu!

Hande Erçel, dünyaca ünlü markanın ilk tercihlerinden birisi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçell’in son yıllardaki hızlı kariyer yükselişi, yeni fırsatları da beraberinde getiriyor. En son altın markası Atasay ile yaptığı reklam anlaşması ile dikkat çeken Hande Erçel’e yeni bir teklif yapıldığı gündeme geldi.

Son dönemde yeni bir dizide yer almasını hayranlarının merakla bekledikleri Hande Erçel’den sevenlerini mutlu edecek bir gelişme var… Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, Türkiye dizi piyasasına girmek için hazırlık yapan Disney Plus büyük adımlar atmayı niyetlendi.

Hande Erçel’in de Disney Plus için anlaşma yapılacak ilk isimlerden birisi olabileceği yönünde bilgiler geliyor. Netflix’in ardından Türkiye dijital piyasasına giriş yapan Amazon Prime bazı yapımlarla dikkat çekmeye başladı.

Disney Plus’ın da sert bir giriş yaparak Hande Erçel ve Halit Ergenç gibi önemli isimleri kendisine bağlayabileceğine yönelik bilgiler geliyor.

Fox TV üzerinden yürütülen hazırlıklar çerçevesinde yakın zaman içinde önemli detayların ortaya çıkması yönünde bir beklenti var.

Şayet Hande Erçel ile anlaşma sağlanır ise bu durum oyuncunun imajını olumlu yönde etkileyecek bir gelişme olacaktır.