Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel ev halini paylaştı, 2 milyona yakın kişiden ve Kerem Bürsin’den beğeni aldı!

Hande Erçel ev halini paylaştı, 2 milyona yakın kişiden ve Kerem Bürsin’den beğeni aldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sen Çal Kapımı dizisinde birlikte kamera karşısına geçen Hande Erçel ve Kerem Bürsin, geçtiğimiz yaz başladıkları dizinin ekrana gelmesinden beri birlikte olduklarına yönelik pek çok söylenti ile gündeme geldiler.

Her seferinde bu söylentileri yalanlayan, yalnızca arkadaş olduklarını söyleyen ikili, sezon arasında Maldivler tatiline birlikte gitmelerinin ardından, bir ilişkiye başladıklarını da beyan etmiş oldular!

Türkiye’ye döndüklerinde konuyla ilgili soruları geçiştiren ikiliden Kerem Bürsin, son olarak “Birlikteyiz mutluyuz” sözleriyle, ilişkilerini de kabul etmiş oldu.

İki ünlü isim, geçtiğimiz hafta dizinin yeni sezon tanıtımı için bir araya gelmişti. Hayranlarının dizinin yeni bölümlerini merakla bekledikleri bir süreçte, yeni tanıtım da izleyiciyi heyecanlandırdı.

Haziran ayında ekranda olacak olan dizinin çekimleri henüz başlamadı. Hande Erçel, instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla hayranlarına evinde olduğunu ve dinlendiğini gösteriyor zaman zaman.

Köpekleriyle vakit geçiren, yeğeni Mavi’yi görmeye giden oyuncu, son olarak da balkonda otururken çekilen fotoğraflarını paylaştı. Gri bir eşofman ve kırmızı çizgili bir bluz giyen oyuncu, günlük, sade, makyajsız haliyle fotoğraflara yansıdı.

Hande Erçel ev halini paylaştı, 2 milyona yakın kişiden ve Kerem Bürsin'den beğeni aldı! 9

Hande Erçel’in fotoğrafları iki saat içinde takipçilerinden 1 milyon 750 bini geçen beğeni aldı. Fotoğraflarına beğeni yapanlardan birisi de Kerem Bürsin’di…

Hande Erçel ev halini paylaştı, 2 milyona yakın kişiden ve Kerem Bürsin'den beğeni aldı! 10

Erçel’in bu günlük hali, hayranları tarafından da büyük beğeni topladı. Doğal haliyle poz veren oyuncunun fotoğrafları, bir anda sosyal medyanın gündemine geldi ve konuşulmaya başlandı.

Hande Erçel ev halini paylaştı, 2 milyona yakın kişiden ve Kerem Bürsin'den beğeni aldı! 11