Ana sayfa Dizi Haberleri Cem Yılmaz, merakla beklenen Erşan Kuneri dizisinin oyuncularını topladı ve sürpriz pozu paylaştı!

Cem Yılmaz, merakla beklenen Erşan Kuneri dizisinin oyuncularını topladı ve sürpriz pozu paylaştı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Cem Yılmaz’ın yazdığı yeni projesi Erşan Kuneri dizisi, Netflix için çekilecek. Dizinin uzun zamandır hazırlıklarını sürdüren Yılmaz, geçtiğimiz günlerde oyuncu kadrosu ile bir araya gelerek okuma provası gerçekleştirmişti.

Bugün yine bir sürpriz paylaşım yapan oyuncu, dizide yer alacak oyuncularla bir araya geldiklerini de göstermiş oldu. Ünlü komedyenin Levent’teki ofisinde bir araya gelen kadro, son çalışmalarını yapıyor.

Dizileri olan oyuncuların işlerini bitirmelerinin ardından Haziran’ın 15’inde çekimlerin başlayacağını Cem Yılmaz yakın zamanda yaptığı bir röportajda söylemişti.

Projede yer alacak olan Ezgi Mola ve Merve Dizdar’ın şu sıralar Masumlar Apartmanı dizisinde çekimlerinin devam etmesi, Erşan Kuneri’nin çekimlerinin de ileri tarihe alınmasına neden oldu. Dizide ayrıca Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya, Zafer Algöz, Bülent Şakrak ve Çağlar Çorumlu da yer alıyor.

Eylül ayına çekimlerin devam edeceği de yine verilen bilgiler arasındaydı. Cem Yılmaz ayrıca, geçtiğimiz günlerde “Biz aslında 2022’ye hazırlanıyoruz” sözleriyle dizinin gelecek yıl yayınlanacağı da belirtmiş oldu.

-“Erşan Kuneri aşağı yukarı 320 dakika, baya teferruatlı” sözleriyle proje hakkında küçük bir tüyo da veren Cem Yılmaz, kadro için de “Çok yetenekli insanlar hepsi. Güzel bir şey çıkacağına eminim diyebilirim” diye konuşmuştu.

Cem Yılmaz bugün de ekibi bir kez daha toplayarak aşağıdaki fotoğrafı instagram sayfasından yayınladı…

Yılmaz’ın fotoğrafa “Rönesans, dizicilikte rönesans” notunu düşmesi de dikkat çekti…

Cem Yılmaz, merakla beklenen Erşan Kuneri dizisinin oyuncularını topladı ve sürpriz pozu paylaştı! 7