Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel farkı! Genç oyuncu, fotoğraflarıyla konuşturdu!

Hande Erçel farkı! Genç oyuncu, fotoğraflarıyla konuşturdu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin gündemden düşmeyen ismi Hande Erçel, Fox TV ekranında Cumartesi akşamları yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde oynuyor. Hande Erçel, başarılı oyunculuğunun yanı sıra duru güzelliği ile de konuşulan bir isim. Popüler isimlerin başında gelen Oyuncu, Kerem Bürsin ile başrolünde oynadığı dizi nedeniyle de sosyal medyanın gündeminde.

Hande Erçel’in dizide oynadığı Eda karakteri ile giyimi, kuşamı ekranda büyük bir merakla bazı hayranlarının takibinde. Aynı zamanda günlük hayatında da tarzı beğeni kazanıyor.

Hande Erçel,  sosyal medya araştırmalarında da önde gelen isimler arasında yerini alıyor. Aylık, haftalık gelen iletiler baz alınarak yapılan ölçümlemelerde, kadın oyuncular arasında ilk sırada çıkıyor.

Ayrıca geçtiğimiz günlerde yapılan bir araştırmada oyuncunun, Türkiye’de sosyal medyanın en çok konuştuğu 3 kişiden biri olduğu öğrenilmişti.

Genç kuşağın büyük bir ilgiyle takip ettiği bir isim olarak instagram’da 20 milyon takipçiye sahip olması da dikkat çekiyor. Erçel’in hayran kitlesi, yaptığı her paylaşımı sosyal medyanın gündemine taşıyor.

Hande Erçel farkı! Genç oyuncu, fotoğraflarıyla konuşturdu! 12

Hal böyle olunca da genç oyuncu, dergilere kapak oluyor hemen her ay! Bu kez Elle Türkiye dergisinin Mart sayısına bir röportaj veren oyuncu, birbirinden güzel pozlarıyla da konuşulmakta.

Hande Erçel farkı! Genç oyuncu, fotoğraflarıyla konuşturdu! 13

Hayranlarının da çok beğendiği ve baharın gelmesi ile birlikte rengarenk kıyafetler ile poz veren oyuncunun fotoğraflarından bazılarını aşağıda görebilirsiniz…

Hande Erçel farkı! Genç oyuncu, fotoğraflarıyla konuşturdu! 14 Hande Erçel farkı! Genç oyuncu, fotoğraflarıyla konuşturdu! 15 Hande Erçel farkı! Genç oyuncu, fotoğraflarıyla konuşturdu! 16 Hande Erçel farkı! Genç oyuncu, fotoğraflarıyla konuşturdu! 17