Ana sayfa Dizi Haberleri Neslihan Atagül de kapakta ama duruşu bile başka!

Neslihan Atagül de kapakta ama duruşu bile başka!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü isimler, özellikle kadın oyuncular, pek çok dergiye kapak oluyor ve dikkat çeken pozlarıyla da konuşuluyorlar. İlginç tarzda kıyafetleri ya da duruşlarıyla hayranlarının da beğenisini kazanan pozlara imza atıyorlar. Moda dergilerine verdikleri röportajların bile önüne geçiyor çoğu kez bu fotoğraflar.

Son dönemde Sefirin Kızı dizisinden ayrılığı ile gündeme gelen Neslihan Atagül de cesur kıyafetleri ve tarzıyla hayranlarının markajında. Oyuncu, dizide de farklı tarzıyla dikkatleri çekiyordu.

Kimi zaman kıyafetleriyle eleştiri aldığı da oluyor Neslihan Atagül’ün ancak rol aldığı yapımlardaki kostümleri üzerinde kendisinin de dahili olduğu konuşulmakta.

Atagül, tarzından ödün vermeyen bir isim olarak, günlük hayatında da hep bir adım önde gidiyor. Geçtiğimiz günlerde de bir Latin dergisi olan Hola ile de gündeme gelmişti.

Neslihan Atagül de kapakta ama duruşu bile başka! 8

Giydiği farklı kostümleri ile dikkat çeken oyuncu, pek çok kişinin harcı olmayan bir iş yapıyor aslında! Adeta podyumda bir manken edası ile giydiklerini iyi taşıyor, çoğu zaman da öncülük yapıyor.

Özgüvenli duruşu, kendinden emin, mesafeli ama sade halleriyle dikkat çeken bir isim Neslihan Atagül. Kendisi gibi oyuncu olan Kadir Doğulu ile de mutlu bir evlilik yaşıyor.

Oyuncu, geçtiğimiz ay, Sefirin Kızı dizisinin çekimleri sırasında rahatsızlanmış ve sonrasında diziden ayrılmıştı. Bu ayrılığın ardından Bodrum’dan İstanbul’a dönen oyuncu, bir süre dinlendikten sonra bazı projeleriyle gündeme gelmeye başladı.

Bir süredir üzerine titrediği dijital dergi Hadsiz Proje’nin yeni sayısı için çalışan oyuncu, aynı zamanda L’officiel dergisine verdiği röportajla da Mart sayısında yer aldı. Derginin kapağında da Atagül’ün fotoğrafı kullanıldı.

Oyuncu da derginin çıkmasından sonra instagram’da kapağı paylaştı. Beyaz spor kıyafetler içinde görülen oyuncunun rahatlığı, kendinden emin halleri fotoğrafa da yansımakta adeta…

Neslihan Atagül de kapakta ama duruşu bile başka! 9