Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel hem seksi hem zarif hem de çılgın; ruhunu bu projede yeniden buldu!

Hande Erçel hem seksi hem zarif hem de çılgın; ruhunu bu projede yeniden buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisinde Kerem Bürsin ile birlikte izleyicilerle Fox TV ekranında buluşmaya devam ediyor. 17.2 milyon takipçisi ile instagram’da en fazla ilgi gören Türk oyuncularından olan Hande Erçel, başarısının meyvelerini de yemeye devam ediyor.

Son yılların yükselen yıldızı olan ve yurt dışında da büyük ilgi gören oyuncu, bir giyim markasının da yüzü konumunda. Zaman zaman instagram hesabından bu marka ile ilgili kıyafetlerle tanıtım yapan Erçel, yeni reklam filmiyle de hayranlarını bir hayli şaşırttı.

“Ruhum, kendim, Hande” notuyla ruhunu bu projede bulduğunu ifade eden ünlü oyuncunun hem seksi hem çılgın hem de zarif görüntülerinden oluşan reklam filmi ilgi gördü.

Erçel, instagram hesabından bu reklamın videosunu yayınladı ve 1 milyondan fazla izlenme sayısını da elde etti.

Sosyal medyadaki takipçi sayısının yüksekliği ile etkileşimlerde de hatırı sayılır oranlara ulaşan oyuncu, başarısının maddi karşılığını da hem dizi hem de reklam çekimleri ile fazlasıyla elde ediyor.

Sosyal medyada da hızla takipçi sayısını artıran oyuncuya iltifatlarda bulunan takipçileri, “Bu kadar güzel olmak zorunda mısın?” diye mesajlar paylaşıyor.

İşte ünlü oyuncunun büyük beğeni toplayan yeni reklam filmi: