Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay’ın biyolojik kardeşi yok ama yerine koyabileceği birisi var!

Birce Akalay’ın biyolojik kardeşi yok ama yerine koyabileceği birisi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Babil dizisinde İlay karakterine hayat veren ünlü oyuncu Birce Akalay’ın gerçek hayatta, biyolojik bir kardeşi yok. Anne ve babasının tek evladı olan Akalay, bu durumun eksikliğini ise hissetmiyor. Çünkü kardeşi yerine koyabileceği bir dostu var. O kişinin ismi Aslı Mavitan…

Babil dizisinin Cuma akşamı final yapmasının ardından Birce Akalay, dinlenmeye çekildi. Oyuncu, ne zaman yeni bir projeye başlar bilinmez. Ancak sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla takipçileri ile etkileşimde kalmayı sürdürüyor.

Birce Akalay, insanlara güvenme sorunu yaşayan birisi. Kolay kolay birisine güvenmiyor. Bu durumu kendisi adına bir sorun olarak da gören oyuncu, birisine bağlandığı zaman ise ondan kopamayanlardan…

Birce Akalay’ın kardeş yerine koyduğu Aslı Mavitan ile  özel hayatında ne denli yakın olduğunu artık takipçileri de biliyor. 2013 yılından itibaren oyunculuk yapmaya başlayan Aslı Mavitan; Hayat Sırları; Ufak Tefek Cinayetler, Arka Sokaklar, Gülperi, Bir Aile Hikayesi isimli dizilerde rol aldı. Oyuncu şimdilerde ise Menajerimi Ara isimli dizide Mayda Özdal karakterine hayat veriyor.

Aslı Mavitan ile dostluk pozlarını sıklıkla instagram hesabından yayınlayan Birce Akalay, bu sefer de arkadaşının doğum gününü duygusal ifadelerle kutladı.

Ünlü oyuncu şu mesajıyla dikkat çekti:

Yaşamın boyunca sen hep gül benim canım kardeşim..
İyi ki varsın.
Doğum günün kutlu olsun.
@aslimavitan
????

Birce Akalay'ın biyolojik kardeşi yok ama yerine koyabileceği birisi var! 7