Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ile Burcu Özberk hakkında sosyal medya dedikodusu doğru değilmiş!

Hande Erçel ile Burcu Özberk hakkında sosyal medya dedikodusu doğru değilmiş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medya ortamında dedikodu olarak paylaşılan ve Hande Erçel ile Burcu Özberk’in görüşmediği ve küs olabilecekleri yönündeki söylentilerin doğru olmadığı ortaya çıktı. Aşk Mantık İntikam dizisinde başrolde yer alan Burcu Özberk, 2 haftalık ara sonrasında tatil için Kıbrıs’a gitti.

Kıbrıs’ta bir etkinliğe katılan ve güzel ağırlanan oyuncu, kendisini evinde gibi hissettiğini de söyledi. Oyuncu, 2022 yılı için büyük hayalleri olduğunu söylerken, 2021 yılının da kendisi için iyi geçtiğini anlattı.

Kıbrıs’taki röportajında ünlü oyuncuya sosyal medyada ortaya atılan ve yakın arkadaşı Hande Erçel ile küs oldukları yönündeki dedikodular hatırlatıldı. Bunlardan haberinin olmadığını belirten oyuncu, Hande Erçel ile arkadaşlıklarının çok farklı olduğuna değindi.

Burcu Özberk, Hande Erçel hakkında şöyle konuştu: “Öyle bir sektördeyiz, öyle bir yerdeyiz ki… İstanbul’dayız, birbirimize yakınız ama onun çok yoğunluğu oluyor, benim yoğunluğum oluyor. İster istemez görüşmediğimiz süreçler oluyor. Bu demek değil ki, biz konuşmuyoruz, biz küsüz. Çok da seviyoruz birbirimizi. Çok başka bir arkadaşlık. Çok ayrı bir bağımız var onunla. Hiçbir zaman da değişmeyecek.”

Bir kaç ay arkadaşı ile görüşmeyince böyle bir dedikodunun ortaya atıldığını belirten Burcu Özberk, bunların doğru olmadığını ve Hande Erçel ile dostluğunun devam ettiğini sözlerine ekledi.