Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Özberk, 2022 yılı için büyük hayaller kurdu!

Burcu Özberk, 2022 yılı için büyük hayaller kurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burcu Özberk, yeni yıla Kıbrıs’ta girdi. Katıldığı etkinlikte güzelliği ile dikkat çeken oyuncu, yaptığı samimi açıklamalarla da ilgi gördü. 2021 yılının kendisi için çok iyi geçtiğini anlatan oyuncu, her yıl kendisini daha güvende hissederek ilerlediğini anlattı.

2022 yılından çok şeyler bekleyen oyuncu, şunları söyledi: “Büyük enerji ve büyük hayallerle gireceğim. Çok güzel bir yerdeyim, çok güzel vakit geçirdim. Çok pozitif ve huzur depoladım. Kıbrıs çok iyi geldi, iyi ki gelmişim.”

Kıbrıs’a daha önce de gittiğini anlatan oyuncu, üniversite yıllarında arkadaşları ile iki kez Kıbrıs’ta bulunduğunu belirtti. Oyuncu, “İnsanları da çok güler yüzlü, çok sıcak. Burada olunca insan kendisini evinde hissediyor. Burada hem evimdeyim hem ağırlanıyorum hem tatil yapıyorum hem dinleniyorum. Bayağı güzel geçti” açıklamasını yaptı.

Burcu Özberk, 2022 yılı için büyük hayaller kurdu! 7

Burcu Özberk, instagram hesabından 2022 yılının ilk paylaşımını da yaptı. Kıbrıs’ta katıldığı etkinlikteki kıyafeti ile poz veren oyuncu, güzelliği ile yine hayranlarını mest etti.

Aşk Mantık İntikam isimli Fox TV dizisiyle yaz başından bu yana ekranda yer almakta olan Burcu Özberk, partneri İlhan Şen ile de iyi bir uyum yakaladı. Dizinin iyi reytingler alması da oyuncuyu mutlu ediyor. Yeni yıl nedeniyle dizi ekibi 2 hafta ara vererek dinlenme dönemine girdi. 14 Ocak Cuma günü Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkması bekleniyor.