Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in ayrılık iddiasına Yasemin Özilhan yorumu!

Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in ayrılık iddiasına Yasemin Özilhan yorumu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu çift Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in ayrıldıkları yönünde bir iddia ortalıkta dolaşıyor. Sen Çal Kapımı isimli dizide partner olan ikili, ilk kez birbirleri ile bu yapım için buluştuklarında tanışmıştı.

Sette başlayan arkadaşlıklarını daha sonra aşka dönüştüren ikili, Nisan ayından bu yana da aşklarını saklamadan yaşıyor. Kerem Bürsin ile Hande Erçel ikilisinin güçlü uyumu hem diziye yaradı hem de onların özel hayatında birbirlerini bulmasını sağladı.

Çiftin ayrıldığı yönünde ortaya atılan iddiaları geçtiğimiz gün Hande Erçel, “Yok öyle bir şey” diyerek yalanlamıştı. Ancak bu konu gündemde kalmaya devam ediyor. Yasemin Özilhan’a da çiftin ayrıldığı yönündeki iddia soruldu.

Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in ayrılık iddiasına Yasemin Özilhan yorumu! 7

Geçtiğimiz haftalarda Kerem Bürsin ile Hande Erçel çifti Anadolu Efes basketbol maçını Yasemin Özlihan ile eşi İzzet Özilhan ile birlikte izledi. Çift ile yakın bir diyaloğu bulunan Yasemin Özilhan, bu ayrılık iddiası ile ilgili soru üzerine şöyle konuştu: “Yok öyle bir şey, yok yok mutlular, keyifleri yerinde.”

Yasemin Özilhan’ın da çiftin ayrılık iddiasını yalanlaması magazin gündeminde yerini aldı.