Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya’nın Şahmeran dizisinden ilk mesajı heyecanı artırdı!

Serenay Sarıkaya’nın Şahmeran dizisinden ilk mesajı heyecanı artırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te yayınlanacak olan Şahmeran isimli fantastik dizinin çekimleri tamamlandı. Geçtiğimiz hafta Adana’dan İstanbul’a dönen Seranay Sarıkaya, çekimleri bitirdiklerini ve yorulduğunu söylemişti. Ünlü oyuncu, yeni dizi heyecanını yine magazin muhabirleri ile paylaştı.

Adana’da her şeyi güzel geçtiğini belirten oyuncu, “Çok eğlendik, şehir dışında olmak da iyi geldi. Oraları da çok sevdik. İnşallah güzel çıkar” diye konuştu.

Çekimlerin güzel geçmesine rağmen dizinin ortaya çıkmasının zaman alacağını belirten oyuncu, çok erkenden fazla bir şey söylemek istemedi. “Çok orijinal bir iş sizleri bekliyor” diyerek hayranlarını meraklandıran Serenay Sarıkaya, Şahmeran projesinden bir hayli etkilendi.

Oyuncu, çekimlerin içine sindiğini ve setleri de çok özlediği için keyifle çalıştığını ifade etti.

Alice müzikalinin Şubat ayında yeniden izleyicilerle buluşacağı ortaya çıkmıştı. Alice karakterine hayat veren Serenay Sarıkaya da dinlenmeden bu projede yer alacağını belirtti.

Serenay Sarıkaya, “Çalışmak isterim. Alice’nin provaları da başlayacak. Koşuşturmaca başladı” diye konuştu.

Kebap ve sakatat düşkünü olduğunu belirten oyuncu, Adana’ya gidince de orada aradığını bulduğunu ifade etti.

2021 yılının pandemi nedeniyle zor olduğunu ama kendi adına verimli bir süreç geçirdiğini anlatan Serenay Sarıkaya, “Çok fazla öncelik sıramız değişti. Kıymet verdiğimiz şeyler değişti ama benim şikayetçi olduğum bir şey yok” açıklamasını yaptı.