Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel, kendimi bir masalın içinde hissettim dediği Mardin’de çok özel pozlar verdi!..

Hande Erçel, kendimi bir masalın içinde hissettim dediği Mardin’de çok özel pozlar verdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Hande Erçel ismi son haftalarda sürekli magazin basınının gündeminde. Güzel yıldızın adı,  Sen Çal Kapımı dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı rol arkadaşı Kerem Bürsin ile ayrılık iddialarıyla gündeme geldi.

Bu kararı güzel oyuncu Hande Erçel’in aldığı Kerem Bürsin’in barışma çabalarına Erçel’in net bir şekilde olumsuz yanıt verdiği konuşuldu. Erçel’in, arkadaşlarına “Tamamen bitti, artık dönüş yok” dediği söylendi.

Hakkında çıkan haberlerle ilgili bir açıklama yapmayan Hande Erçel, Elle Dergisi’nin Şubat sayısına çok özel pozlar verdi. Dergi için Mardin’de objektif karşısına geçen oyuncu, röportajda samimi açıklamalarda bulundu.

Hande Erçel, kendimi bir masalın içinde hissettim dediği Mardin'de çok özel pozlar verdi!.. 8

Elle Dergisi Şubat ayı sayısında, gezegeni korumak için her endüstride lokal üretimlerin desteklenmesi gereğinin altı çizildi. Ünlü oyuncu Hande Erçel de bu konudaki görüşlerini şu şekilde ifade etti; “Özellikle moda sektöründe sürdürülebilir koleksiyonları ve yerel markaları severek destekliyorum.

Alışverişlerimi kendim yaparım, hep aynı marketten, aynı esnaftan alırım. Onlardan alışveriş ederken o sıcak, yerleşik olma ve tanışıklık hissini, daha ben söylemeden ne alacağımı bilip hazırlayacak kadar beni tanımalarını çok seviyor; lokal üreticileri desteklemekten de mutluluk duyuyorum.”

Hande Erçel, kendimi bir masalın içinde hissettim dediği Mardin'de çok özel pozlar verdi!.. 9

Mardin’de kendisini bir masalın içinde hissettiğini belirten oyuncu; “Mardin çok farklı, çok büyülü, çok masalsı, insanı en derinden bir yerinden içine alan bir şehir. Her köşesi başka bir hikâye, başka bir cazibeye sahip. Beni büyüledi, kendine hayran bıraktı ve kalbimi çaldı” ifadelerini kullandı.