Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisiyle parlayan Su Burcu Yazgı Coşkun, erkeksilikten sıyrıldı, kendini yeni buldu!

Kardeşlerim dizisiyle parlayan Su Burcu Yazgı Coşkun, erkeksilikten sıyrıldı, kendini yeni buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde Asiye karakterini canlandıran 16 yaşındaki Su Burcu Yazgı Coşkun, son dönemde hakkında en çok konuşulan oyunculardan birisi oldu. Hem yetenekleri hem de saflığı ile hayranlarının ilgisini çeken ve bir başarı örneği olarak da gençler tarafından takip edilen oyuncu, hızla kariyer basamaklarını çıkıyor.

Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Asiye karakterinde çok başarılı olan oyuncu, Onur Seyit Yaran ile de iyi bir dizi çifti oldu… İki genç oyuncunun enerjisi ve uyumları da hayranlar tarafından büyük beğeniyle takip ediliyor. Kardeşlerim dizisinin başarısında genç oyuncunun da payı bir hayli fazla…

Su Burcu Yazgı Coşkun, şöhret basamaklarını tırmandıkça daha çok teklif almaya ve farklı yönleriyle magazin gündeminde yer almaya başladı. Gençlik enerjisini sergilediği özel bir fotoğraf çekiminde yer alan oyuncu, birbirinden farklı kıyafetlerle göz doldurdu.

Kardeşlerim dizisiyle parlayan Su Burcu Yazgı Coşkun, erkeksilikten sıyrıldı, kendini yeni buldu! 8

atv’de yayınlanan Dizi TV programına konuşan oyuncu, samimi haliyle de hayranlarından tam not aldı. Su Burcu Yazgı Coşkun, yeni saç şekliyle de çekimlerde çok hoş ve farklı bir enerji ortaya koydu.

Genç oyuncu, “Küçükken maskülendim, erkek gibi davranırdım. Prenseslerden hoşlanmazdım. Prenses denmeni sevmezdim. Ama büyüdükçe prensesleri, feminen şeyleri çok sevmeye başladım” diye konuştu.

Kardeşlerim dizisiyle parlayan Su Burcu Yazgı Coşkun, erkeksilikten sıyrıldı, kendini yeni buldu! 9

Kendisinin favori prensesinin kızıl saçlı Brave olduğunu söyleyen Su Burcu Yazgı Coşkun, “O da maskülen ve diğerlerinden daha farklı. Ok atmayı da seviyorum, o yüzden olabilir” ifadesini kullandı.

Romantik bir tarzının olduğunu doğrulayan genç oyuncu, modayı takip etmediğini ve trendlerle ilgilenmediğini söyledi. Kendi gözüne güzel gözükeni giydiğini anlatan oyuncu, moda takıntısı olmadığının altını çizdi.