Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel önce öne geçti, sonra da Burak Özçivit’e fena fark attı!

Hande Erçel önce öne geçti, sonra da Burak Özçivit’e fena fark attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Erçel, sosyal medyada en çok takip edilen Türkler arasında 3. sırada bulunuyor. İlk sırada Nusret 33 milyondan fazla takipçisi ile dikkat çekerken, CZN Burak ise 21 milyona yaklaşan takipçiye sahip…

Instagram’da en hızlı yükselişe sahip olan, hayran kitlesini adeta katlayarak artıran oyuncular arasınad ilk sırada Hande Erçel geliyor. Ünlü oyuncu, şimdilerde 19.3 milyon takipçisi ile; Nusret ve CZN Burak’ın ardından 3. sıradaki yerini koruyor.

10 Aralık 2020 tarihinde yapılan değerlendirmede Nusret 31.4 milyon takipçiye sahipti. 18 Şubat 2021 tarihi itibari ile Nusret 33.4 milyon takipçi ile yükselmeye devam ediyor.

Nusret gibi yine bir şef olan CZN Burak ise 10 Aralık’ta 17.6 milyon takipçiye sahipti ve şu anda 20.8 milyona yükselmiş durumda bulunuyor.

Hande Erçel önce öne geçti, sonra da Burak Özçivit'e fena fark attı! 9

Hande Erçel ise oyuncular arasında en yüksek takipçi sayısına sahip ünlü. 10 Aralık 2020 tarihinden bu yana 2 milyona yakın takipçi artışı sağlayan oyuncu, 17.5 milyondan 19.3 milyona yükseldi.

Erçel’i takip eden isim ise Kuruluş Osman dizisinin Osman Bey’i Burak Özçivit. Ünlü oyuncu Aralık ayında 16.3 milyon takipçiye ulaşıyordu. Oyuncu, 18 Şubat 2021 itibari ile 16.7 milyona yükselebildi.

Hande Erçel’in bu yükselişi müthiş… Önce Burak Özçivit’i takipçi sayısında geçen oyuncu, sonrasında ise araya büyük bir fark koydu. Erçel, Burak Özçivit gibi milyonlara ulaşan bir ismi bile 2,5 ay gibi bir sürede 2.6 milyon kişi geçmiş görünüyor…

Hande Erçel önce öne geçti, sonra da Burak Özçivit'e fena fark attı! 10

Hande Erçel, 20 milyona ulaşacak ilk Türk oyuncu olarak da yakında müthiş başarısını perçinleyecek gibi görünüyor.

Erçel’in paylaşımlarına milyonlarca beğeni ve binlerce yorum geliyor. Özellikle de yeğeni Aylin Mavi ile olan pozlara adeta hayranları mest oluyor.

Hande Erçel önce öne geçti, sonra da Burak Özçivit'e fena fark attı! 11

Geçtiğimiz günlerde yeğeni ile fotoğrafını yayınlayan oyuncu 4 milyondan fazla beğeni toplamıştı. Erçel, en son ablası, eniştesi ve yeğeni ile aile pozu verdi ve bu fotoğraflara da 3 milyondan fazla beğeni yapıldı.