Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel, Sen Çal Kapımı setinde muziplik yapıp duruyor! İşte son numarası…

Hande Erçel, Sen Çal Kapımı setinde muziplik yapıp duruyor! İşte son numarası…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Cumartesi akşamları Fox TV’de ekrana gelen Sen Çal Kapımı dizisinin kamera arkasında zorlu bir çalışma var ama bunun yanında keyifli anlar da sosyal medyaya yansıyor. Oyuncular ve ekibin yaz başından beri devam eden dizide birbirleriyle iyice kaynaştıkları da yapılan paylaşımlarla görülüyor. Özellikle dizide Kerem Bürsin ile başrolde yer alan Hande Erçel, adeta setin neşesi gibi!

Oyuncunun enerjik ve esprili kişiliği, instagram sayfasını takip edenlerin de gördüğü bir durum artık. Zaman zaman kameramanın yerine göz koyan oyuncu, zaman zaman da ekipteki çalışanlara “En çok kimi seviyorsun söyle” diyerek hafif yollu baskı ile Kerem Bürsin’e mesaj gönderiyor!

Eğlenceli çekimleriyle hayranlarını da gülümseten oyuncunun, set ekibiyle de çok iyi anlaştığı ve sevildiği de anlaşılıyor. Hande Erçel’in muzip kişiliği son paylaşımlarına da yansıdı.

Story’den yayınladığı videoda, prodüksiyon aracının içinde görünüyor oyuncu. Videoda set ekibinin şoför koltuğuna oturan oyuncu,  aracı getiriyor.

Videoda bir kişinin gülerek “Prodüksiyon yapmaya karar vermiş” sözleri duyulurken, Erçel’in mekan değişimi sırasında set ekibine ait aracı kullanarak ekiptekileri şaşırttığı görülüyor.

Oyuncu daha sonra sahnenin kurulmasını beklerken dizinin kamera arkası ekibini videoya alıyor. Sohbet ederken çekilen videoda “Bir dakika net kaçtı” diyen oyuncu, kameramanı çağırarak netlik ayarı yapmasını istiyor.

Hande Erçel’in set ekibiyle yaşadığı o keyifli anları aşağıdan izleyebilirsiniz…

Dış mekanda yapılan bir çekimde beklerken kahve için oyuncu, çekilen pozlarını da kolaj yaparak paylaşmış…

Hande Erçel, Sen Çal Kapımı setinde muziplik yapıp duruyor! İşte son numarası... 10

Hande Erçel, Sen Çal Kapımı setinde muziplik yapıp duruyor! İşte son numarası... 11

Hande Erçel, Sen Çal Kapımı setinde muziplik yapıp duruyor! İşte son numarası... 12

Oyuncu geçtiğimiz günlerde de kamera arkasına geçerek aşağıdaki pozu vermişti:

Hande Erçel, Sen Çal Kapımı setinde muziplik yapıp duruyor! İşte son numarası... 13