Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin’e dizideki rol arkadaşından çok şık hediye! Onur Tuna’yı sokakta görüp tanıyana aşkolsun!

Kerem Bürsin’e dizideki rol arkadaşından çok şık hediye! Onur Tuna’yı sokakta görüp tanıyana aşkolsun!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların iki jönü, hayranlarının markajından çıkmıyor! Kerem Bürsin ve Onur Tuna, sosyal medyanın merakla takip edilen iki ünlü oyuncusu. İkisi de dizileriyle gündemde şu sıralar. Son yaptıkları paylaşımlara bir göz atalım… İlk sırada muzip kişiliğiyle de bilinen Kerem Bürsin var.

Malum kendisi şu sıralar Hande Erçel ile rol aldığı Fox TV’de ekrana gelen dizisi Sen Çal Kapımı ile gündemden düşmüyor! Oyuncu, aralarında aşk iddialarına karşın çok iyi anlaştığı partneri Erçel ile bol bol pozlar veriyor, videolar paylaşıyor.

Setten yapılan bu paylaşımlar, dizinin sosyal medyadaki etkileşimini de arttırarak konuşulmasını sağlıyor. Reytingleri çok iç açıcı olmasa da diziye sosyal medyadan ciddi bir destek geliyor.

Kerem Bürsin de iyiden iyiye sosyal medyayı etkin kullanmaya başladı. Oyuncu, son yaptığı paylaşımında kendisine gelen sürpriz bir hediyeyi takipçileriyle paylaştı.

Hediyeyi gönderen kişi, dizide annesini oynayan Neslihan Yeldan. Üzerinde Yeldan’ın adı yazılı pembe bir kutudan çıkan siyah fulara K harfi işlendiği görülmekte. Bürsin, çok beğendiği hediyeyi takipçileriyle böyle paylaştı…

Yasak Elma dizisinde Alihan karakterini oynadıktan sonra tanınırlığı artan bir isim oldu Onur Tuna. Oyuncu, aynı zamanda müzik çalışmaları ile de biliniyor. Onur Tuna, uzun boyu ve mavi gözleri ile de dikkat çeken bir isim.

Tuna, şu sıralar Fox TV’nin Mucize Doktor dizisinde Doktor Ferman rolünde oynuyor. Dizideki yeni rolüyle de çok beğeniliyor. Yaptığı sosyal medya paylaşımları da hayranlarının ilgisiyle karşılanıyor.

Pek çok beğeni ve yorum alan oyuncunun günlük hayattaki tarzı da dikkat çeken bir ayrıntı. Spor giyinmeyi seven oyuncu, farklı tarzı ile de konuşturuyor.

Yaptığı bir paylaşımı aşağıda görüyorsunuz. Bu arada oyuncunun yüzünü iyice kaşkol ile sardığı görülüyor. Maskesinin üzerine sardığı atkıyla birlikte oyuncuyu tanıyana aşkolsun!

Kerem Bürsin'e dizideki rol arkadaşından çok şık hediye! Onur Tuna'yı sokakta görüp tanıyana aşkolsun! 7