Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu hayranlarını mest eden pozlar!

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu hayranlarını mest eden pozlar!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sefirin Kızı dizisinden yaşadığı rahatsızlık nedeniyle ayrılmak durumunda kalan Neslihan Atagül Doğulu, şu sıralar eşi ile birlikte İstanbul’da. Bodrum’dan dönen oyuncu, bilindiği gibi geçirgen bağırsak sendromu verilen rahatsızlık nedeniyle hastalanmış ve doktorlarının rapor vermesiyle dinlenmesi gerektiği öğrenilmişti.

İstemese de başrolünü oynadığı diziyi bırakmak durumunda kalan oyuncu, 5-6 kilo verdiği süreçte zor günler yaşamış ve sette de halsiz düştüğü ifade edilmişti. Oyuncu, bir süredir evinde dinleniyor.

Eşi Kadir Doğulu da en yakın desteği Atagül’ün. Bu süreçte gittikçe daha da iyileştiği görülen oyuncu, yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerine de iyi olduğunun mesajını veriyor zaman zaman.

Yine son olarak Pazar günü İstanbul’daki güneşli havada bahçelik bir alanda eşi ile poz verdi Neslihan Atagül. Gittikçe daha da iyileştiği yüzüne de yansıyan oyuncunun, keyfinin de yerinde olduğu görülmekte.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti, mutlu beraberlikleriyle de dikkat çeken bir çift. Oyuncunun hayranları da aşağıdaki fotoğraflara pek çok beğeni ve yorum yaptılar.

Atagül, eşine kendine verdiği destek için ‘hero’ demeyi de ihmal etmemiş paylaşımında. İşte o içinde bol bol aşk barındıran pozlar…

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu hayranlarını mest eden pozlar! 9

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu hayranlarını mest eden pozlar! 10

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu hayranlarını mest eden pozlar! 11