Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel, Serenay Sarıkaya ile kıyaslanmaktan rahatsız oldu fotoğraflarını sildi!

Hande Erçel, Serenay Sarıkaya ile kıyaslanmaktan rahatsız oldu fotoğraflarını sildi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Kerem Bürsin’in yeni aşkı Hande Erçel ile eski sevgilisi Serenay Sarıkaya’nın peş peşe yaptığı kırmızı mayolu paylaşımlar, takipçilerini harekete geçirdi.

Ünlü oyuncu Hande Erçel, sevgilisi Kerem Bürsin ile baş rolünü paylaştığı ‘Sen Çal Kapımı’ dizisinin final yapmasının ardından geçtiğimiz günlerde kız arkadaşlarıyla birlikte Bodrum’a gitmişti. Katıldığı bir partide, kırmızı mayokinisi ve kot şortu ile göz kamaştıran oyuncu, birbirinden iddialı pozlarını instagram hesabından da paylaşmıştı.

Hande Erçel, Serenay Sarıkaya ile kıyaslanmaktan rahatsız oldu fotoğraflarını sildi! 10

Hande Erçel’in ardından Kerem Bürsin’in 2019 yılında ayrıldığı sevgilisi oyuncu Serenay Sarıkaya da aynı renkte bir bikiniyle çekildiği kareleri instagram hesabından yayınladı.

Hande Erçel, Serenay Sarıkaya ile kıyaslanmaktan rahatsız oldu fotoğraflarını sildi! 11

İki ismin de aynı renk mayo ile verdiği pozlar sosyal medyada gündem oldu. Erçel’in verdiği pozlar 3,3 milyon beğeni alırken, Sarıkaya’nın fotoğrafları ise 347 bin kişi tarafından beğenildi. İkilinin peş peşe gelen paylaşımları fanlarını harekete geçirdi. Sosyal medyada ‘Hande, Serenay’ı 10’a katladı.şeklinde  yorumlar yapıldı.

Hande Erçel, Serenay Sarıkaya ile kıyaslanmaktan rahatsız oldu fotoğraflarını sildi! 12

İkilinin peş peşe gelen paylaşımlarından sonra sosyal medya kullanıcılarının, ‘Hande Erçel, Serenay Sarıkaya’nın taklidi gibi’, ‘Serenay gerçek kırmızı nasıl giyilir görsünler demiş gibi, body faciasından sonra’ gibi yorumları tartışma yarattı.

Hande Erçel, Serenay Sarıkaya ile kıyaslanmaktan rahatsız oldu fotoğraflarını sildi! 13

Bu gelişmelerin ardından Hande Erçel, Serenay Sarıkaya ile kıyaslanmaktan rahatsız oldu ve 3.3 milyon beğeni alan fotoğraflarını kaldırdı.