Ana sayfa Sosyal Medya Ozan Akbaba’nın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan ayrılma ihtimali güçlendi!

Ozan Akbaba’nın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan ayrılma ihtimali güçlendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanmakta olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ilk 6 sezonda çok başarılı işler yaptı. İyi reytingler alan ve milyonlarca hayranı da kendisine bağlayan dizinin ekibinde önemli isimler yer almaya devam ediyor.

Dizinin altıncı sezonunda birçok ünlü ismin ayrılması da dikkatlerden kaçmadı. Sabina Toziya’nın vefatı ile dizinin ekibi yedinci sezon öncesinde büyük bir hüzün yaşadı. Dilşad Şimşek, Sanem Çelik, Pelin Akil, Ali ipin, Ali Sürmeli’nin veda ettiği ekipten en son ayrılan isim Hüseyin Avni Danyal oldu.

Kulislere yansıyan bilgilere göre ise Ozan Akbaba da diziden ayrılmak istiyor. Oyuncu, Anka isimli sinema filminin çekimlerini tamamladı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yedinci sezon tanıtımında yer alan Ozan Akbaba’nın ayrılma ihtimali güçlendi.

Gazeteci Birsen Altuntaş, son kulis bilgilerini aktardı ve Ozan Akbaba’nın ilk bölümlerde rol aldıktan sonra diziye veda edeceği iddiasında bulundu.

Onur Tan’ın yönetmen koltuğunda yer aldığı dizinin yeni sezondaki hikayesi merak edilirken, yeni oyuncuların da katılması bekleniyor.