Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri ‘Destan’ dizisi ile ekrana gelmeye hazırlanan Ebru Şahin neden isyan etti?

‘Destan’ dizisi ile ekrana gelmeye hazırlanan Ebru Şahin neden isyan etti?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’de yayınlanan ‘Hercai’ dizisiyle büyük bir başarı yakalayan ve kariyerinde ciddi bir sıçrama gerçekleştiren Ebru Şahin, yeni dizisi ‘Destan’la yine ATV’de ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Eylül ayında yayınlanacak ‘Destan’ın, yeni sezonun en etkileyici yapımlarının biri olması bekleniyor. Dizide ‘Akkız’ karakterini canlandıracak oyuncuya, ‘Batuga’ karakteri ile en son ‘Sefirin Kızı’ dizisinde izlediğimiz Edip Tepeli eşlik edecek.

‘Destan’ dizisi ile ekrana gelmeye hazırlanan Ebru Şahin neden isyan etti? 8

Sezon arasında, basketbolcu sevgilisi Cedi Osman ile uzun bir tatil yapan Ebru Şahin, dizi hazırlıkları için İstanbul’a döndü. Habertürk’ten Tolga Aslan’ın haberine göre; Çift, önceki gün Etiler’de görüntülendi. Bir restoranda baş başa yemek yiyen ikili, çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtladı.

‘Destan’ dizisi ile ekrana gelmeye hazırlanan Ebru Şahin neden isyan etti? 9

Göcek tatilinde gazetecilerin görüntü aldığını fark edince sevgilisini havluya saran Osman, konuyla ilgili, ‘Arkadaşlar bende kıskançlık durumu yok, siz öyle anlamışsınız.’ açıklamasını yaptı. Bu durumu soran muhabirlere yanıt vermek istemeyen Şahin ise, ‘Biz hep böyle şeylerle konuşuluyoruz. Çok sıkıldık, inanın. Hepinize teşekkür ederiz.’ diyerek, hızla oradan ayrıldı.