Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel, sosyal medyada partneri Kerem Bürsin’i 3’e katladı

Hande Erçel, sosyal medyada partneri Kerem Bürsin’i 3’e katladı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Sen Çal Kapımı dizisinde başrolde bulunan Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin müthiş uyumu dizinin de başarılı sonuçlar almasını ve kış sezonunda da devam etmesini sağlamıştı. Yazlık proje olarak başlayan Sen Çal Kapımı, sosyal medyada yarattığı büyük etkileşim ile de sıklıkla gündeme geliyor. İki başrol oyuncusunun enerjilerinin yüksekliği ve birbirlerine çok iyi uyum sağlaması Temmuz ayında bu yana sosyal medyada en çok konuşulan konuların başında geliyor.

Sıklıkla paylaşım yaparak instagram hesapları üzerinden takipçileri ile etkileşim halinde bulunan iki ünlü ismin, her yaptığı da olay olmaya devam ediyor. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi, Hello dergisinin 2020 yılı için hazırladığı Best Of sayısına özel pozlar verdi. Bu fotoğrafların yayınlanmaya başlaması ile birlikte de ikiliye olan ilgi daha da arttı.

Hande Erçel, sosyal medyada partneri Kerem Bürsin'i 3'e katladı 1

Hande Erçel, Hello dergisindeki hoş bir fotoğrafı instagram hesabından paylaştı. Bunu gören Kerem Bürsin de boş durmadı ve “Ben de o zaman bir kaç kare paylaşayım” diye yorum bıraktı ve kendi instagram hesabından da farklı bir kareyi yayınladı. Erçel de parterinin paylaşımına yorum yazarak etkileşimi artırmasını sağladı.

Hande Erçel, sosyal medyada partneri Kerem Bürsin'i 3'e katladı 2

İki ünlü ismin yakından takip edilen ve her paylaşımları da farklı platformlarda binlerce mesaj paylaşılmasına neden olan instagram hesaplarında da önemli bir durum dikkat çekiyor.

Hande Erçel, bugün itibari ile 18 milyon takipçi sayısını aştı ve hayran kitlesini artırmaya devam etti. Kerem Bürsin de 6 milyon takipçi barajını bugün aşarak hızla yükselmeye devam ediyor…

Hande Erçel, sosyal medyada partneri Kerem Bürsin'i 3'e katladı 3

Hande Erçel’in partnerini instargam üzerinden takipçi sayısı bakımından 3’e katladığı da dikkatlerden kaçmadı.

Hande Erçel, sosyal medyada partneri Kerem Bürsin'i 3'e katladı 4

Erçel’in Hello dergisi paylaşımına 6 saat içinde 1.5 milyondan fazla beğeni geldi.

Kerem Bürsin’in dergiden paylaştığı fotoğrafa ise 5 saat içerisinde 1.3 milyon beğeni geldi.

İki ünlü isim de saatler içinde milyonun üzerinde kişiden beğeni almayı başararak sosyal medyada ne kadar etkili olduklarını da bir kez daha göstermiş oldu.