Ana sayfa Sosyal Medya Çukur’un Akşın’ı İlayda Alişan’ın yeni dizideki imajı herkesi şaşkına uğratacak!

Çukur’un Akşın’ı İlayda Alişan’ın yeni dizideki imajı herkesi şaşkına uğratacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 2011 yılından bu yana dizilerde boy göstermekte olan İlayda Alişan, gençlik enerjisini ve güzelliğini de yansıttığı rolleriyle akılda kalıcı oldu. Bir Çocuk Sevdim dizisindeki Merve karakteri ile başladığı ekran yolculuğunda Benim Adım Gültepe dizisindeki Nurten olarak dikkat çeken oyuncu, sonrasında ise Bana Sevmeyi Anlat dizisindeki Eylül karakteri ile akıllara yazılmıştı.

Rüya dizisinin ardından ise geniş kitleler tarafından tanındığı Çukur dizisindeki Akşın Koçovalı karakterine hayat veren İlayda Alişan, başarılı performansı ile de önüne gelen bu büyük şansı fırsata çevirdi. Akşın rolünden sonra üst üste proje teklifleri alan ve başrollerde yer alan İlayda Alişan, Hakan Muhafız’da Aylin ve Şampiyon dizisinde de Neslihan karakterlerine hayat verdi.

Ünlü oyuncunun şimdi ise iki yeni dizi projesi bulunuyor. İki proje de dijital platformlar için hazırlanıyor. Bu projelerden birisi Terapist isimli dizi ve Gain platformunda yayınlanacak. 30 Aralık itibari ile yayın hayatına başlayan Gain’in özel işlerinden olan Terapist’te İlayda Alişan’ı çok farklı bir imajda göreceksiniz. Zeynep Çamcı, Muammer Uzuner, Dolunay Soysert, Çağdaş Onur Öztürk ve Murat Kılıç’ın da rol aldığı Terapist’in ilginç bir hikayesi var.

Çukur'un Akşın'ı İlayda Alişan'ın yeni dizideki imajı herkesi şaşkına uğratacak! 8

Beş cinayet zanlısı, bir doktor ve gizemli bir cinayet üzerine kurulan, ortak fikir sanata ait olan senaryo dikkatleri çekecek. Dizinin yönetmenliğini ise Zeynep Dadak yapıyor.

“Geçmiş asla geçmemiş ve geçmeyecek olandır. Ben bunu anladığımda her şey çoktan geçmişti” sloganı ile dikkatleri çeken Terapist dizisinin afişi de ilgi gördü. İlayda Alişan da diziden fotoğraflarını instagram hesabından yayınladı.

Çukur'un Akşın'ı İlayda Alişan'ın yeni dizideki imajı herkesi şaşkına uğratacak! 9

Kahküllü saçları ile farklı bir imaj ortaya koyan oyuncu, yeni rolüyle hayranlarını bir hayli şaşırtacak gibi duruyor.

İlayda Alişan’ın bir başka dizisi daha var. Gold Film imzalı Yaşı 19 dizisinde de yer alan oyuncu; Hülya Avşar, Deniz Çakır, Rüçhan Çalışkur, Mehmet Aslantuğ, Serkay Tütüncü ile aynı sette bir araya gelecek.

Genç oyuncu üst üste farklı rollerle hayranlarına farklı duygular yaşatacak gibi duruyor.