Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel, tablo gibi pozlarıyla hayranlarını mest etti ama Kerem Bürsin’den ses yok!

Hande Erçel, tablo gibi pozlarıyla hayranlarını mest etti ama Kerem Bürsin’den ses yok!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de ekrana gelen Sen Çal Kapımı dizisinin oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin, her ne kadar aralarında bir aşk olmadığını söyleyip dursalar da onları birbirlerine çok yakıştıran hayranları, birlikte katıldıkları sosyal medyadaki canlı yayınlar ve verdikleri pozları ilgiyle takip ediyorlar. Özellikle yaptıkları paylaşımlara yorumlar yazıp yazmadıkları da özellikle takip edilmekte.

Hande Erçel ne paylaşsa, ‘Kerem ne yazacak?’ diye bekleyen hayranları hatta yaptıkları yorumlarda ‘Hala bir şey yazmadı’ diyerek duruma dikkat çekiyorlar. Dizinin gidişatını da etkileyen sosyal medyadaki bu popülerlik, iki oyuncunun paylaşımlarının da büyük kitleler tarafından heyecanla izlendiği gösteriyor.

İkilinin setteki arkadaşlıkları, birbirleriyle şakalaşmaları, iddialaşmaları da hayranları tarafından merakla takip edilmekte. Son olarak Hande Erçel, instagram sayfasından bir paylaşım yaptı. Doğal olarak herkes Kerem Bürsin’in yorumunu bekledi.

Hande Erçel, tablo gibi pozlarıyla hayranlarını mest etti ama Kerem Bürsin'den ses yok! 11

Aradan geçen 4 saate karşın Bürsin’in hiç bir yorum yapmadığı fotoğrafa, Sen Çal Kapımı dizisinde oynayan Neslihan Yeldan’dan bir yorum geldi.

Hande Erçel, tablo gibi pozlarıyla hayranlarını mest etti ama Kerem Bürsin'den ses yok! 12

Dizide müstakbel gelinini oynayan Hande Erçel’e ‘Prenseslik müessesesi’ yorumunu yapan Yeldan ile birlikte bir süre önce diziden ayrılan Bige Önal’dan da bir kalp emojisi geldi…

Hande Erçel, tablo gibi pozlarıyla hayranlarını mest etti ama Kerem Bürsin'den ses yok! 13

Hande Erçel’in pozlarına pek çok takipçisi övgü dolu yorumlar yaptılar. ‘Tablo gibi’ yorumları da yapılmakta. Bir göl kenarında çekildiği anlaşılan fotoğrafa 4 saat içinde 2 milyona yakın beğeni gelmiş olması da dikkat çekiyor…

Bakalım Kerem Bürsin’den ilerleyen saatlerde bir yorum gelecek mi? En azından hayranları şimdi bekleyişte…

 

Hande Erçel, tablo gibi pozlarıyla hayranlarını mest etti ama Kerem Bürsin'den ses yok! 14

Hande Erçel, tablo gibi pozlarıyla hayranlarını mest etti ama Kerem Bürsin'den ses yok! 15