Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’dan pek çok kişi ayrıldı ama Eda Ece, kimsenin arkasından bunları söylememişti!

Yasak Elma’dan pek çok kişi ayrıldı ama Eda Ece, kimsenin arkasından bunları söylememişti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma dizisi, 4. sezonuyla ekranda. Dizinin ilk sezonundan itibaren pek çok karakter ayrıldı. Kimi ayrılıklar hüzünlü oldu, kimileri hatırlanmıyor bile. Dizide Eda Ece’nin kardeşi Zeynep’i oynayan Sevda Erginci gitti ama artık adı bile anılmıyor! Onur Tuna’nın oynadığı Zeynep’in eşi Alihan da dizide anılmıyor.

4. sezonda 85. bölümde ise herkesi şaşırtan büyük ayrılıklar yaşandı. Talat Bulut, Gökhan Alkan, Barış Kılıç gibi isimler diziden ayrıldı. Tam beş karakter birden diziye veda etti. Yerine yenileri geldi ve şimdi eskileri pek hatırlayan yok!

Dizilerde durum genelde böyle! Gidenler bir süre konuşuluyor ama genel olarak kısa bir süre içinde de unutuluyor. Fakat Yasak Elma’nın 4. sezonunda olmayan bir isim var ki Eda Ece, zaman zaman özlem dolu mesajlarıyla dikkat çekiyor!

Kim mi? Aslında oyunculardan ya da Yasak Elma’nın karakterlerinden birisi değil. Ancak Yasak Elma’ya hayat veren, onun bu kadar ilgi ile izlenmesinde en büyük pay sahiplerinden olan bir isim! Dizinin ilk 3 sezonunun yönetmenliğini yapan Neslihan Yeşilyurt.

O şimdi Sadakatsiz dizisinin yönetmenliğini yapıyor. Son dönemin dikkat çeken başarılı yönetmenlerinden birisi. Eda Ece’nin özlemi, sadece yönetmenliğine değil tabii ki… Neslihan Yeşilyurt ve Eda Ece, Yasak Elma dizisinde dostluklarını çok ilerlettiler.

Aynı zamanda Şevval Sam da bu dostluğun bir parçası. Üç isim birbirleriyle o kadar iyi anlaştılar ki özel hayatlarında da sık sık görüşüyorlar. Hatta yılbaşında Şevval Sam ve Neslihan Yeşilyurt birlikte bir poz verip sosyal medyada paylaştılar. Doğum günlerinde, özel günlerde buluşuyorlar.

Fakat Eda Ece, yine de sosyal medyadan ‘Sadakatsiz dizisine kaptırdık’ diyerek Neslihan Yeşilyurt’a olan özlemini anlata anlata bitiremiyor. Aşağıda Eda Ece’nin yaptığı son paylaşımları görebilirsiniz. Özlemi öyle depreşmiş ki oyuncu, birlikte çekilen pozlarını paylaşmış. Hatta story’deki paylaşımına da İbrahim Tatlıses’in acıklı bir şarkısı da ekleyerek özlemini anlatmaya çalışmış!

İşte o paylaşımlar…

Yasak Elma'dan pek çok kişi ayrıldı ama Eda Ece, kimsenin arkasından bunları söylememişti! 12

Yasak Elma'dan pek çok kişi ayrıldı ama Eda Ece, kimsenin arkasından bunları söylememişti! 13

Yasak Elma'dan pek çok kişi ayrıldı ama Eda Ece, kimsenin arkasından bunları söylememişti! 14

Yasak Elma'dan pek çok kişi ayrıldı ama Eda Ece, kimsenin arkasından bunları söylememişti! 15

 

Yasak Elma'dan pek çok kişi ayrıldı ama Eda Ece, kimsenin arkasından bunları söylememişti! 16

Yasak Elma'dan pek çok kişi ayrıldı ama Eda Ece, kimsenin arkasından bunları söylememişti! 17