Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ve Kerem Bürsin’den Sevgililer Günü’ne özel paylaşım

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’den Sevgililer Günü’ne özel paylaşım

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV ekranlarında yayınlanan ve bu akşam 31. bölümü heyecanla beklenen Sen Çal Kapımı dizisinde Sevgililer Günü’ne özel sürpriz sahneler de izleyiciyi bekliyor. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolünde oynadıkları dizide Serkan ve Eda’nın yeniden bir araya gelip gelmeyeceği merak konusuyken, yeni gelişmeler de diziye damga vuracak.

Serkan ile evlenmek üzereyken onun kaybolması ve uzun süre sonra hafızasını kaybetmiş olarak dönmesi, Eda’yı çok üzüyor. Onun hafızasını yeniden yerine getirmek ve Selin’den kurtarmak için yeni hamleler yapacak 31. bölümde.

Sırf ona bir şeyler hatırlatabilmek için pek çok farklı yol deneyen Eda, bir ani kararla evleneceğini duyurarak Serkan’ı kıskandırma yoluna gitmeye devam edecek ama Selin de her şeyi öğrenecek.

Yeni bölüm öncesi heyecan doruktayken Hande Erçel ve Kerem Bürsin’den de güzel bir sürpriz geldi. Malum Pazar günü 14 Şubat Sevgililer Günü olması vesilesiyle diziye de romantik bazı unsurlar eklendi.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'den Sevgililer Günü'ne özel paylaşım 8

Elinde kırmızı balonlarla Eda’nın Serkan’ın odasına girdiği sahnede neler olduğunu yeni bölümde göreceğiz ama öncesinde dizinin oyuncuları Kerem Bürsin ve Hande Erçel, o sahnenin fotoğraflarını instagram sayfalarında paylaştılar. Dizinin yapımcısı MF Yapım’ın Sen Çal Kapımı hayranları için yaptığı paylaşımı repost eden iki oyuncu, yeni bölüme merakı da arttırdı!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'den Sevgililer Günü'ne özel paylaşım 9

Peki 31. bölümde neler olacak? İşte detaylar: Eda’nın beklenmedik evlilik açıklaması herkesi şoke eder. Herkes çok sevinir. Selin de memnundur bu durumdan. Eda için artık oyun başlamıştır. Ne olursa olsun Serkan’ı yeniden kendisine âşık edecektir.

Serkan her şeyden habersiz yoluna devam ederken, Eda da amacına adım adım ilerler. Fakat Eda hiç beklemediği bir sürpriz ile karşılaşır. Bakalım bu sürpriz Eda’nın oyununu nasıl etkileyecektir?

İşte 31. bölüm fragmanı…