Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisine Emre Kınay’ın oynadığı Şerif’ten sonra bir isim daha geliyor!

Ramo dizisine Emre Kınay’ın oynadığı Şerif’ten sonra bir isim daha geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de dün akşam 32. bölümü yayınlanan Ramo dizisine yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. BKM imzalı dizinin başrolünde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç yer alırken, sürpriz isimler katılıyor ve yine sürpriz gelişmelerle diziye veda ediyorlar. Geçtiğimiz haftalarda dizide Cihangir’i oynayan Olgun Şimşek ve eşi Ahsen’i oynayan Pelin Körmükçü, karakterlerin ani ölümüyle diziden ayrılmıştı.

Heyecanlı bir sezonla devam eden Ramo dizisine izleyiciyi de her bölüm şaşırtan yeni gelişmeler yaşanıyor. Olmaz denilen oluyor, gitmez denilen gidiyor! Yeni bölümde ise ortaya Şerif isminde bir büyük patron daha çıktı!

Emre Kınay’ın hayat verdiği Şerif, Mazhar’ın evine gelerek Sibel’i öldürmeye çalışmasına kızdı ve Ramo’ya tuzak kurdu. Aynı zamanda iki büyük patron daha olduğunu da söyleyerek böylece Ramo’nun ulaşması gereken 3 büyük patronun varlığını da ortaya koymuş oldu!

Ramo dizisine Emre Kınay'ın oynadığı Şerif'ten sonra bir isim daha geliyor! 21

Ramo dizisinde heyecan sürüyor. Her bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitleyen dizi, kimsenin aklına gelmeyecek bazı gelişmeleri de beraberinde getiriyor. Yeni bölüm heyecanla beklenirken, bir karakterin daha diziye dahil olacağı öğrenildi.

Diziye katılacak olan isim Erdal Hanedar. Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından Hanedar’ın Ramo’nun kadrosuna katıldığını duyururken, aynı zamanda Hamza karakterini oynayacağını da ifade etti.

Hamza kim? Ramo ile bağlantısı ne? Ramo’nun başına yeni bir bela mı geliyor? Henüz bu sorunun yanıtı bilinmiyor ancak diziye katılan her yeni isim başka bir hikaye ile geliyor…

Ramo dizisine Emre Kınay'ın oynadığı Şerif'ten sonra bir isim daha geliyor! 22

Peki kimdir Erdal Hanedar?

1982 Rize doğumlu olan oyuncu daha önce Adını Feriha Koydum, Elde Var Hayat, Kuzey Güney, Kurtlar Vadisi, Kara Sevda, Arka Sokaklar ,Vatanım Sensin ve Hangimiz Sevmedik dizilerinde de rol aldı. Hanedar, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde eğitim almış bir isim…