Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’den soğuk havada sıcak mesaj! Ecem Erkek, fit haliyle şaşırttı! Aslı Enver’in sevimli yeğenini görmeniz gerek!

Demet Özdemir’den soğuk havada sıcak mesaj! Ecem Erkek, fit haliyle şaşırttı! Aslı Enver’in sevimli yeğenini görmeniz gerek!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü isimlerin sosyal medya hesapları hayranlarının ilgiyle takip ettikleri hesaplar. Bu isimler arasında yer alan üç kadın oyuncunun son paylaşımlarına bir bakalım. İlk olarak son dönemin genç ve popüler oyuncularından olan Demet Özdemir’in paylaşımı var. Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı fotoğraf ve video paylaşımlarıyla hayranlarını mutlu ediyor.

Enerjik, esprili ve doğal kişiliği ile sevilen bir isim olan Özdemir, hayranlarından övgü dolu yorum ve beğeniler almakta. Son dönemde Oğuzhan Koç ile yaşadığı aşkla da sık sık anılan oyuncu, kariyerinde de özel hayatında da güzel günler yaşıyor.

Demet Özdemir, tv8’de İbrahim Çelikkol ile birlikte kamera karşısına geçtiği Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki performansıyla da övgü topluyor.

Yoğun set ortamında, kimi zaman sokakta, soğuk havada da çalışmak durumunda kalan oyuncu, yine böyle bir günün sonunda neşesini de bozmadan aşağıdaki pozu verdi.

Oyuncunun paylaşımına dizide Barış karakterini oynayan Engin Öztürk’ten de beğeni gelirken, ünlü yönetmen Çağan Irmak’ın da demet Özdemir’in paylaşımını beğendiği görülüyor.

Bir başka yetenekli, başarılı isim Ecem Erkek ise Hayat Sırları dizisiyle tanındıktan sonra asıl tanınırlığını Güldür Güldür Show ile kazandı. Ecem Erkek, rol aldığı skeçlerdeki tiplemelerle izleyicinin çok beğendiği ve başarılı bulduğu bir isim.

Naime karakteriyle Güldür Güldür’ün sevilen isimlerinden birisi olan Ecem Erkek, yaz döneminden beri sıkı spor ve diyet yapıyor. Bu sayede oyuncunun hayli kilo verdiği ve forma girdiği de görülmekte.

Ecem Erkek, çekimlerin olmadığı bir günde evinde yine spor yaparken çekilen bir fotoğrafını paylaştı instagram adresinden. Gittikçe daha da çok forma girdiği görülmekte.

Aslı Enver ise ekrana en son Babil dizisi ile gelmişti. Oyuncu, Star TV’de yayınlanan dizisinin sezon ortasını bile bitmesinin hüsranını yaşadı. Enver, şu sıralar evinde vakit geçiriyor. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda da evdeki iki sevimli kedisi ve yeni sahiplendiği köpeği Oli ile mutlu olduğunu da gösteriyor.

Bu kez abisi Akın Enver’in kızı Liya’nın bir fotoğrafını paylaşmış. Gittikçe halasına benzeyen Liya’ya Lilita diyen Enver, yeğenini paylaştığı fotoğrafına bir de kalp bırakmış…