Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel yine kapak oldu! Demet Özdemir pozuyla yaktı, Hazal Kaya ‘Maşallah’ dedirtti!

Hande Erçel yine kapak oldu! Demet Özdemir pozuyla yaktı, Hazal Kaya ‘Maşallah’ dedirtti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Rol aldıkları yapımlardaki başarılı oyunculuklarının yanı sıra güzellikleriyle de hayranlarının övgülere boğduğu üç ünlü kadın oyuncunun son yaptıkların paylaşımlara bir göz atalım. Hande Erçel, Fox TV’de Cumartesi akşamları yayınlanan Sen Çal Kapımı ile gündeme geliyor. Oyuncu, Kerem Bürsin ile başrolünde oynadığı dizi ile birlikte hayran kitlesini de katlıyor!

20 milyona yaklaşan instagram’daki takipçi sayısı ile pek çok ünlüyü de kıskandırıyor! Erçel, aynı zamanda sosyal medyada da gündemden düşmüyor. Hayranları, oyuncunun her paylaşımına binlerce, milyonlarca beğeni yapıyor.

Bu arada Hande Erçel, kariyerinde hızlı bir çıkış yaşarken, aynı zamanda da pek çok dergiye röportaj veriyor ve kapak oluyor. Son olarak Elle Türkiye dergisinin Mart sayısına kapak oldu.

Güzel haberi de takipçileriyle instagram sayfasından paylaştı. Oyuncunun hem röportajını okumak hem de yeni pozlarını görmek isteyenler için dergi satışa çıktı.

Hande Erçel yine kapak oldu! Demet Özdemir pozuyla yaktı, Hazal Kaya 'Maşallah' dedirtti! 9

Demet Özdemir de en az Hande Erçel kadar popüler bir isim son dönemde. Erkenci Kuş dizisindeki başarısının ardından bu kez dram dizisi Doğduğun Ev Kaderindir’de oynuyor.

Özdemir, şu sıralar yeni aşkı Oğuzhan Koç ile anılırken, aynı zamanda sosyal medyanın da gündeminden paylaşımlarıyla düşmüyor.

Hayranlarının övgü dolu yorumlarını alan bir başka paylaşımı daha. Oyuncu, pembe beyaz askılı elbisesi ve kıyafetine uygun pembe tonlarındaki makyajı ile takipçilerinin büyük beğenisini alıyor bu fotoğrafıyla…

Hande Erçel yine kapak oldu! Demet Özdemir pozuyla yaktı, Hazal Kaya 'Maşallah' dedirtti! 10

Hazal Kaya ise Bizim Hikaye dizisinden beri ekranda yok. Oyuncu, oğlu Fikret Ali’yi dünyaya getirdikten sonra bir süre projelerine ara verdi. Pandemi sürecinden sonra da yaz aylarında ‘Benden Ne Olur?’ isimli sinema filminde oynadı.

Şimdilerde Netflix için çekilecek olan Pera isimli dönem dizisiyle kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Oyuncu, başarılı performansının yanı sıra güzelliğiyle de hayranlarının markajında. Aşağıdaki fotoğrafına ise beğeni dolu yorumlar yağıyor. Adeta güzelliğiyle ‘Maşallah’ dedirten Hazal Kaya’ya pek çok ünlü isim de övgü dolu yorumlar yazıyor.

Hande Erçel yine kapak oldu! Demet Özdemir pozuyla yaktı, Hazal Kaya 'Maşallah' dedirtti! 11