Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisi sona doğru gidiyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi sona doğru gidiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları atv ekranında yayınlanmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin geniş bir izleyici kitlesi var. İki haneli reytingler alan yapım, çok güçlü bir hikaye ve oyunculuk performanslarına sahip. Prodüksiyon da olabileceğinin en iyisi… Yani dizide hiçbir sorun yok. Peki neden sona doğru gidiyor…

3 sezondur ekranda kemik izleyici kitlesi oluşturan ve bunu sürekli peşinden koşturan bir dizi bu… atv’nin de en iddialı projelerinden birisi. Elbette ki final yapması öyle kolay değil.. Ama bir başka gerçek var. O da artık hem ekibin hem oyuncuların hem de hikayenin yorulmaya başlaması… Benzer bir durumu Çukur’da da görebilirsiniz. Artık yorulma belirtileri ortaya çıkmış, bazı oyuncular veda etmek istemiş veya kısa süreliğine dizide yer almamayı tercih etmişti.

Aslında benzer bir durum Bir Zamanlar Çukurova için de geçerli. Adana’da çok yoğun bir set ortamında çalışan Vahide Perçin, sağlık sorunları nedeniyle ve artık bu tempoyu kaldıramadığı için ayrılmak durumunda kalmıştı. Benzer şekilde Uğur Güneş’in ayrılığında da oyuncunun bırakmak istemesi yatıyordu.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da bugünkü köşe yazısında Bir Zamanlar Çukurova hakkında kendi fikrini yazdı. Koloğlu, şöyle diyor: “Başarılı yapımlardan ‘Bir Zamanlar Çukurova’ yoruldu, sona gidiyor. Emek verilmiş bir iş olarak hatırlanacak.”

atv’nin veya yapımcının bir final kararı olmadığı biliniyor. Hikayenin yeni katılımlarla devam etmesi, güçlü reytinglerin sürmesi dizi adına varlığını sürdürmesi için yeterli. Ancak bir de yorulmuşluk var ki, işte bunun nasıl çözüleceği de merak konusu…

Bir Zamanlar Çukurova biter mi bilinmez, böyle bir karar yok. Ama hikayenin de ekibin de yorulduğu gerçeği ortada…