Ana sayfa Güncel Haberler Özge Özpirinçci saçlarıyla tabuları yıkıyor!

Özge Özpirinçci saçlarıyla tabuları yıkıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Özge Özpirinçci, geçtiğimiz yıl Şubat ayında ekrana veda eden Fox TV’nin dizisi Kadın’da Bahar rolüyle ekrandaydı. İzleyenleri her hafta ekran başına kilitleyen dizide, müthiş bir performans sergiledi oyuncu. Herkesi oyunculuğuna bir kez daha hayran bırakan Özge Özpirinçci, Pandemi döneminin de araya girmesiyle birlikte uzunca bir süre dinlendi, tatil yaptı.

Şimdilerde ise Netflix için çekilecek olan ve başrolünü Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte paylaştığı ‘Bir Denizaltı Hikayesi’ isimli dizinin çekimlerinde. Geçtiğimiz günlerde Cunda’da yapılan çekimlerden fotoğraflar da basına dağıtılmıştı.

Özge Özpirinçci, dizi sektöründe başrol oyuncularına biçilen kimi kuralları da yıkıyor! Oyuncu, Kadın’da oynarken saçlarındaki beyazlar ile bazı eleştiriler almıştı. Boyatmayacağını söyleyerek tepkisini de koymuştu ortaya.

Özge Özpirinçci saçlarıyla tabuları yıkıyor! 23

Dizi biter bitmez de uzun saçlarını kısacık kestirdi. Doğal haliyle saçlarını yeni dizisinde de kullanmaya devam ediyor oyuncu. Saçları biraz daha uzamış olsa da Özge Özpirinçci, Netflix’teki yeni dizisi için saçlarını değiştirmedi.

Bu tavrıyla sektördeki klişeleri yıkmanın yanı sıra saçları beyazlayanların ille de boyamak durumunda olması ile ilgili genel görüşleri de yıkıyor bu cesur tavrıyla! Doğal haliyle hayranlarının da beğenisini alan oyuncu, bu tavrıyla pek çok kadını da peşinden sürüklüyor!

Hatta 2019 yılında başlayan Dove markasının reklam kampanyasının yeni versiyonuna da ilham oldu Özpirinçci! Ezberlerin Ötesinde kampanyasıyla yayınlanan reklamlarda, saç stilleri ya da renkleriyle toplum tarafından olumsuz karşılanan kadınların yanında durma mesajı veriliyordu.

Bu reklama Özge Özpirinçci de dahil oldu ve oyuncu, kendi tercihlerinin arkasında duran kadınlardan biri olarak kampanyaya katıldı saçlarının son haliyle. Aşağıdaki fotoğrafı da kısa bir süre önce instagram sayfasından paylaştı…

Özge Özpirinçci saçlarıyla tabuları yıkıyor! 24

Oyuncu, kampanya için de kendi yaşamından örnek vererek projeye neden destek verdiğini şöyle anlatıyor: “Saçlarım konusunda gerek sektörden gerekse toplumun belli kesimlerinden çok fazla eleştiri aldığım zamanlar oldu. Hayatımın her alanında doğallıktan yana olan biriyim. Saçlar konusunda belli kalıplara uyma zorunluluğu, aslında kadına dayatılan pek çok baskından biri. Ben de özel hayatımda bu baskı karşısında kendim olmayı, doğal kalmayı tercih ettim, saçlarımı da doğal akışına bıraktım. Tam da bu sebeple, Dove’un #EzberlerinÖtesinde kampanyasına destek vererek kendi tercihleri konusunda kadınlara ilham vermek istedim. Her birimiz kendimizi nasıl iyi hissediyorsak öyle güzeliz.”