Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel yine lider hep lider! Sıla Türkoğlu’nun inanılmaz yükselişi!

Hande Erçel yine lider hep lider! Sıla Türkoğlu’nun inanılmaz yükselişi!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizi ve oyuncular hakkındaki sosyal medya paylaşımlarını takip ederek trendleri raporlayan Adba TV’nin, 19-25 Temmuz haftasının en popüler kadın oyuncuları listesi yayınlandı. Listenin birincisi bir kez daha Hande Erçel oldu.

Hande Erçel haftanın en popüler kadın oyuncu listesinin zirvesinden inmek bilmiyor. Sen Çal Kapımı dizisinde Kerem Bürsin’le başrolü paylaşan Hande Erçel, haftalardır listenin birinciliğini elinde tutuyor. Hem özel yaşamı hem de dizideki rolüyle sosyal medyanın en çok konuşulan kadın oyuncusu olan Hande Erçel hakkında hafta boyunca yapılan paylaşım sayısı 92.841 oldu.

Hande Erçel yine lider hep lider! Sıla Türkoğlu'nun inanılmaz yükselişi! 9

Star TV’de ekrana gelen Ada Masalı dizisiyle bir kez daha kalplere taht kuran güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan da hemen Hande Erçel’in arkasından geliyor. Ada Masalı’nda canlandırdığı Haziran karakteriyle çok sevilen, rol arkadaşı Alp Navruz’la muhteşem bir enerji yakalayan güzel oyuncu hafta boyunca hakkında yapılan 55.939 paylaşımla listenin ikinci sırasında yer aldı.

Listenin üçüncüsü ise şaşırtıcı bir isim. Sessiz ve derinden ilerleyerek büyük bir hayran kitlesi yaratan Kanal 7 dizisi Yemin’in başrolündeki Sıla Türkoğlu listenin üçüncüsü oldu. Türkoğlu aslında uzun süredir listede yer alıyor. Ancak dizi sezon arası vermesine rağmen üçüncü sıraya yükselmesi bir hayli şaşırtıcı. Sıla Türkoğlu hakkında hafta boyunca yapılan 54.765 paylaşımla listenin üçüncüsü oldu.

Hande Erçel yine lider hep lider! Sıla Türkoğlu'nun inanılmaz yükselişi! 10

Yaz dizilerinin başlamasıyla başrollerindeki kadın oyuncular da sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri oldu. Kanal D dizisi Baht Oyunu’nun Ada’sı Cemre Baysel 16.270 paylaşımla dördüncü, Aşk Mantık İntikam’ın başrol oyuncusu Burcu Özberk 10.651, Baş Belası dizisindeki performansıyla dikkat çeken İrem Helvacıoğlu 7.086 ve Kalp Yarası’nda rol alan Yağmur Tanrısevsin 2.474 paylaşımla listede yer aldı.

Hande Erçel yine lider hep lider! Sıla Türkoğlu'nun inanılmaz yükselişi! 11

Sezon arası vermesine rağmen Kardeşlerim dizisinde Asiye karakterini canlandıran genç oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun, Son Yaz dizisinin Yağmur’u Hafsanur Sancaktutan ve Masumlar Apartmanı’nın Safiye’si Ezgi Mola listedeki yerini korumaya devam etti.