Ana sayfa Dizi Haberleri Ada Masalı’nda ateş bacayı sardı! Nihayet ilk öpüşme gerçekleşti!

Ada Masalı’nda ateş bacayı sardı! Nihayet ilk öpüşme gerçekleşti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz sezonunun en sevilen dizilerinden biri olan Ada Masalı izleyicileri büyülemeye devam ediyor. Başrolleri paylaşan Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz arasındaki muhteşem uyum ve sıcacık yaz sahneleri dizinin çok tutmasının en önemli sebeplerinden.

Ada Masalı her ne kadar sezona bomba gibi girdikten sonra en büyük rakibi Baht Oyunu karşısında küçük bir düşüş yaşasa da yaz aylarının en çok konuşulan dizilerinden biri olmaya devam ediyor. Ayça Ayşin Turan’ın canlandırdığı Haziran ve Alp Navruz’un hayat verdiği Poyraz karakterlerinin arasındaki büyüleyici aşk izleyiciyi bambaşka bir dünyaya taşıyor.

Ada Masalı'nda ateş bacayı sardı! Nihayet ilk öpüşme gerçekleşti! 7

İstanbullu Haziran ve ada yerlisi Poyraz arasındaki ilişkinin tohumları daha ilk bölümde atılmıştı. İkili ilk bölümden bu yana kimi zaman kavga ederek kimi zaman birbirlerine şefkatle yaklaşarak ilişkisini sürdürüyordu. Ancak kıvılcım bir türlü aleve dönüşmemişti.

Nihayet dün akşam yayınlanan altıncı bölümde izleyicilerin uzun süredir beklediği gerçekleşti ve Haziran ile Poyraz öpüştü. Ve böylece ikili arasındaki aşk da başladı. Öpüşme sahnesi dizinin hayranları tarafından da büyük bir heyecanla karşılandı.


Dizinin altıncı bölümünde şunlar yaşandı:

Aliye nihayet uyandı ve bütün ada halkı sevince boğuldu. Poyraz’ı daha önce hiç bu kadar mutlu görmeyen Haziran ise Aliye’nin o uyurken ona anlattıklarını hatırladığından korkmaktadır.

Otelde ise işler yolunda gitmez. Çok aksi bir müşterinin kovulmasının ardından tüm rezervasyonlar iptal olur. Haziran ve Poyraz’ı yeni bir mücadele beklemektedir. Ancak Poyraz, Haziran’a duygularını açmak konusunda da kararlıdır.

Bu arada Ada Masalı’nın önümüzdeki hafta yayınlanacak yedinci bölümünün ön izlemesi de sosyal medyada paylaşıldı. Ön izlemeyi buradan seyredebilirsiniz.