Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel yine zirvede! Ahsen Eroğlu yükselişte!

Hande Erçel yine zirvede! Ahsen Eroğlu yükselişte!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi ve oyuncular hakkındaki sosyal medya paylaşımlarını takip ederek trendleri raporlayan Adba TV’nin, 10-16 Mayıs haftasının en popüler kadın oyuncuları listesi yayınlandı. Listenin birincisi Hande Erçel oldu.

Maldivler’e gittiği tatil esnasında Kerem Bürsin’le ilişkisi ortaya çıkan, 9 Haziran’da Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı ile yeniden ekrana dönmeye hazırlanan Hande Erçel, 55.398 paylaşımla haftanın birincisi oldu. Hande Erçel’i bu listede zirveye taşıyan hiç kuşkusuz Sen Çal Kapımı dizisinin yeni sezonunun tanıtımı oldu. Yeni sezon tanıtımında hikayenin beş yıl ileriye gittiğini ve Eda ile Serkan’ın bir kızının olduğunu öğrendik. Tüm bu gelişme güzel oyuncuyu zirveye taşıdı.

Hande Erçel yine zirvede! Ahsen Eroğlu yükselişte! 7

Listenin ikincisi ise Tuba Büyüküstün oldu. Son olarak rol aldığı Star TV dizisi Sefirin Kızı’nın sona ermesinin üzerinden bir hafta geçmesine rağmen Tuba Büyüküstün gündemden düşmedi. Büyüküstün’ü özellikle yabancı hayranları sosyal medyada yalnız bırakmadı. Tuba Büyüküstün hakkında 31.775 paylaşım yapıldı.

Başrolünde rol aldığı TV8 dizisi Doğduğun Ev Kaderindir sona eren Demet Özdemir ise 22.339 paylaşımla listenin üçüncüsü oldu. Özdemir, final bölümüyle sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyunculardan biri oldu.

Star TV’nin reytingi düşük ancak sosyal medya puanı bir hayli yüksek dizisi Menajerimi Ara dizisinin Dicle’si Ahsen Eroğlu ise yükselişte. Ahsen Eroğlu, sosyal medyada reytingi yüksek Alina Boz’u bile geride bıraktı ve dördüncü oldu. Genç oyuncu hakkında 19.835 paylaşım yapıldı.

ATV dizisi Maraşlı’nın Mahur’u Alina Boz ise şaşırttı. Rol arkadaşı Burak Deniz’le yakaladığı mükemmel uyumla sosyal medyanın en çok konuşulan çifti olan Mahur ve Celal’in Mahur’u Alina Boz, 17.396 paylaşımla Ahsen Eroğlu’nun gerisinde kaldı ve listenin beşincisi oldu.