Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova dizisi yangın yerine dönmüş!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yangın yerine dönmüş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adana’da çekimleri devam eden Bir Zamanlar Çukurova, 100. bölümü ile birlikte sezon finali yapamaya hazırlanıyor. 97. bölümü 20 Nisan Perşembe akşamı yayınlanacak olan dizinin hikayesinde çok önemli gelişmeler yaşanıyor…

Dizinin bu haftaki bölümünde Müjgan karakterine hayat veren Melike İpek Yalova’nın vedasının yaşanması bekleniyor. Müjgan’ın zaten hikayeden çıkacağı biliniyordu. 3. sezon sonuna yaklaşıldı ve bu hafta karaktere veda vakti geldi…

Züleyha ile Sevda arasında dostluk dikkatleri çekerken, dizi hayranları ise Nazan Kesal’ın canlandırdığı Sevda karakterine yönelik birçok eleştiri yapıyor. Sevda’nın kızı Ümit’ten bile sinsi ve kötü birisi olduğuna yönelik bir çok yorum görebilirsiniz.

Ayrıca Ümit ile Züleyha arasında da büyük çalışmanın yaşanacağı sahneler göreceksiniz. Bir Zamanlar Çukurova’nın hikayesi adeta yangın yerine dönüyor. Büyük kapışmalar ve hesaplaşmaları peş peşe gelecek.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yangın yerine dönmüş! 7

Demir’in içine düştüğü durum da şaşkınlık yaratmaya devam ediyor. Züleyha, “Böyle bir adama nasıl güvenebilirim, böyle bir adamı sevmeye nasıl devam edebilirim” diyerek kafasının ne kadar karışık olduğunu ifade ediyor.

Züleyha’nın şirketin yüzde 25 hissesini satması, Ümit’in güçlü tehditleri ve Demir’in çaresizliği yeni bölüm fragmanına da yansıdı.. İşte 20 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanacak olan Bir Zamanlar Çukurova’nın 97.bölüm 2. fragmanı: