Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’den bir sürpriz geliyor! Sosyal medyadan yayınladı…

Hande Erçel’den bir sürpriz geliyor! Sosyal medyadan yayınladı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Genç Oyuncu Hande Erçel, kariyerinin en parlak günlerini yaşıyor şu sıralar. Oyuncu, son olarak rol aldığı Fox TV’nin Sen Çal Kapımı dizisiyle gündemden düşmedi uzunca bir süre. Dizide birlikte başrolde yer aldığı Kerem Bürsin ile aşk yaşamaya başlayan Erçel, hem iş hem de özel hayatında mutlu günler geçiriyor.

Hande Erçel’in, Sen Çal Kapımı dizisi ile birlikte hayran sayısını hem yurt içinden hem de yurt dışından giderek katladığı sosyal medya hesaplarını takip edenler tarafından da biliniyor.

Instagram’da dünya çapında bir rekora imza atan Erçel’in, pek çok yabancı aktör ve aktristen daha fazla takipçisi var! Şu anda 25,8 milyon takipçisi olan oyuncu, 26 milyona doğru hızla koşuyor!

Erçel’in dizisinin yurt dışında pek çok ülkede yayınlanması ile birlikte ünü de ülke sınırlarını aşmış durumda. Geçtiğimiz günlerde oyuncuya Global Nubia Awards’da ‘Yılın En İyi Global Kadın Oyuncusu’ ödülü verildi.

Hayranlarının meraklı bir şekilde takip ettiği oyuncu, şu sıralar diziyle ekranda olmasa da sosyal medyadan bol bol paylaşımlarıyla takipçilerin mutlu ediyor.

Henüz yeni bir dizi projesi ile ilgili bilgi yok ama sevenleri merakla gelecek güzel haberi bekliyor. Bu arada Hande Erçel’in son yaptığı paylaşım, hayranlarının yüreklerini hoplattı!

Ancak oyuncu ser verip sır vermediği gibi, merakı da tavan yaptıran “Çok heyecan” sözüyle aşağıdaki pozunu paylaştı. Kulağındaki kulaklık ve bulunduğu odaya bakılırsa bir seslendirme yapıyor Hande Erçel. Şarkı söylüyor da olabilir… Tahminler bu yönde ama bakalım arkasından ne çıkacak? İşte Erçel’in heyecanlandıran pozu…

Hande Erçel'den bir sürpriz geliyor! Sosyal medyadan yayınladı... 7