Ana sayfa Dizi Haberleri Annemizi Saklarken dizisi, ünlü oyuncuyu saklamadı! Uzun zaman sonra ekranda!

Annemizi Saklarken dizisi, ünlü oyuncuyu saklamadı! Uzun zaman sonra ekranda!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV yine iddialı bir yapım ile gündemde! Kanalın bu sezon tanıtımlarıyla merak uyandıran dizisi Annemizi Saklarken, ilk bölümüyle dikkatleri çekti. Dizinin ikinci bölümü de bu hafta ekrandaydı.

Çarşamba günleri yayınlanan dizinin başrollerinde Hande Doğandemir, Kutsi, Yeşim Ceren Bozoğlu rol alıyor. İlk bölümüyle beklenen reytingi alamayan dizinin ilerleyen bölümlerde hala bir şansı var!

Dizinin hikayesi ise şöyle: Geçmişindeki ağır travmalara rağmen, inadına hayat dolu bir kadın olan Handan, en büyük hayali daha rahat bir hayata kavuşmak olan, üç çocuklu genç bir annedir. Handan, hayallerine kavuşmasının tek yolunun doğru bir evlilik yapmaktan geçtiğine inanır. Bu yolda en büyün engeli ise, zengin koca adaylarının gözünü korkutan çocuklarıdır. Üç çocukla servet avcısı olmaktan umudunu kesen Handan’ın hayatı, yolunun Dündar ve Zerrin Demir çiftiyle kesişmesiyle değişir.

Annemizi Saklarken dizisindeki bir isim ise dikkatleri üzerine çekti. Zira tıpkı dizinin adındaki gibi uzun zamandır ortalarda yoktu ve adeta gözlerden uzak, saklı bir yaşam sürüyordu. Kim mi bu isim? Türk sinemasının ünlü oyuncularından Güngör Bayrak…

Annemizi Saklarken dizisi, ünlü oyuncuyu saklamadı! Uzun zaman sonra ekranda! 8

En son 2019 yılında Afili Aşk dizisinde rol almıştı oyuncu. Güngör Bayrak, iki yılın ardından yeniden ekranlara döndü. Oyuncu, Annemizi Saklarken dizisinde evin hizmetlisi rolüyle ekrana geliyor.

Hayat hikayesi bir o kadar acıklı oyuncunun. 1954 yılında doğan Güngör Bayrak, henüz 3 aylıkken bir başka aileye evlatlık verilmiş. 13 yaşına geldiğinde ise ailesi ile yeniden karşılaşan ve birlikte yaşamaya başlayan oyuncu, genç yaşında çalışmaya başlamış.

1970’li yıllarda bir otelde misafirlere kahve servisi yaptığı dönemde ‘Kahveci Güzeli’ lakabı verilen Güngör Bayrak, reklam filmleri ile oyunculuğa başladı. Tiyatro yapan, Türk Sineması’nda büyük bir isim haline gelen oyuncu, bir dönem şarkıcılık da yaptı.

Annemizi Saklarken dizisi, ünlü oyuncuyu saklamadı! Uzun zaman sonra ekranda! 9

2005-2007 yıllarında Gümüş isimli dizide Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandırdığı karakterin annesi rolünde izlediğimiz Güngör Bayrak, birkaç yapımda daha rol aldı.

Yeşilçam isimli Blu TV dizisinde de Belkıs karakterini oynadı. Annemizi Saklarken isimli dizide Melek Tekin ismiyle evin kahyası rolünde…