Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’den doğum günü mesajı, Burcu Biricik’ten Boncuk selamı, Elçin Sangu’dan story sürprizi!

Hande Erçel’den doğum günü mesajı, Burcu Biricik’ten Boncuk selamı, Elçin Sangu’dan story sürprizi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü isimlerin sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar arasında hayranlarının da ilgisi çekebilecek bir kaçına göz atalım. İlk sırada son dönemin en popüler genç oyuncularından Hande Erçel var. Sen Çal Kapımı dizisinde oynamaya başladıktan sonra hayran kitlesi çoğalan oyuncu, Kerem Bürsin ile başrolünde oynadığı diziyle gündemden düşmüyor.

Sosyal medyada çok konuşulan oyuncu, Bürsin ile yakıştırılsa da samimi ilişkileri, arkadaşlıklarıyla dikkat çekiyorlar. Geçtiğimiz günlerde O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına da birlikte katılarak hayranlarını çok mutlu etmişlerdi.

Oyuncu, yoğun set programının ardından bugün izin günü olduğunu ve dinlendiğini yaptığı bir paylaşımla göstermişti.

Hande Erçel'den doğum günü mesajı, Burcu Biricik'ten Boncuk selamı, Elçin Sangu'dan story sürprizi! 12

Hande Erçel’in son story paylaşımı ise bir arkadaşının doğum gününü kutlamak için oldu. Oyuncu, Recep Kileoğlu isimli arkadaşının doğum günü için birlikte çekilen bir fotoğraflarıyla kutlama yaptı.

Hande Erçel'den doğum günü mesajı, Burcu Biricik'ten Boncuk selamı, Elçin Sangu'dan story sürprizi! 13

Daha sonra da sevimli köpeğinin yerde ona oyun yaparken çekilen bir fotoğrafını yayınladı oyuncu.

Hande Erçel'den doğum günü mesajı, Burcu Biricik'ten Boncuk selamı, Elçin Sangu'dan story sürprizi! 14

Burcu Biricik ise bugün setteydi. Kırmızı Oda dizisinde oynayan Biricik, yılbaşı gecesi katıldığı İbrahim Selim İle Bu Gece isimli Zorlu PSM Youtube kanalındaki programda, Boncuk karakterini sevdiğini ve anladığını aktarmıştı.

Oyuncu, Kırmızı Oda’ya konuk oyuncu olarak geldi ve bir kaç bölüm sonra da hikayesi bitince gidecek.

Hande Erçel'den doğum günü mesajı, Burcu Biricik'ten Boncuk selamı, Elçin Sangu'dan story sürprizi! 15

İzleyiciye Boncuk ile sürpriz yapan oyuncu, dizinin setinde karavanda çekilen bir fotoğrafını yayınladı önce. Daha sonra da dizinin yönetmeni Cem Karcı ile çekilen aşağıdaki pozunu yayınladı. Biricik ve Karcı, daha önce Hayat Şarkısı dizisinde de birlikte çalışmışlardı.

Hande Erçel'den doğum günü mesajı, Burcu Biricik'ten Boncuk selamı, Elçin Sangu'dan story sürprizi! 16

Elçin Sangu ise hiç bir yorum yapmadan aşağıdaki pozunu yayınladı instagram hesabının story bölümünden. Oyuncu, iddialı başlayan Star TV’deki dizisi İyi Günde Kötü Günde’nin 6 bölümde bitmesinden sonra kanalı eleştirmişti.

Hayranları onun yeni bir dizi ile ekrana dönmesini bekliyor ama Elçin Sangu, izleyiciyi şaşırtmak ve farklı rollerde oynamak istiyor. Bakalım Sangu, nasıl bir rolle dönecek?

İşte son paylaşımı:

Hande Erçel'den doğum günü mesajı, Burcu Biricik'ten Boncuk selamı, Elçin Sangu'dan story sürprizi! 17