Ana sayfa Sosyal Medya Herkes onu konuşuyor ama Demet Özdemir’in aklı başka yerde!

Herkes onu konuşuyor ama Demet Özdemir’in aklı başka yerde!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle ekranlara gelen genç oyuncu Demet Özdemir, şu sıralar yeni sevgilisi Oğuzhan Koç ile magazinin gündeminde. Oyuncu ve Şarkıcı Oğuz Han Koç ile İzmir’e tatile gittiği haberleri ve birlikte Çeşme’de çekilen fotoğraflarının ardından Demet Özdemir, gündemin en çok konuşulanları arasına girdi.

Erkenci Kuş isimli romantik komedi dizisindeki başarılı oyunculuğunun ardından bu kez Doğduğun Ev Kaderindir isimli dram dizisinde Zeynep karakterine hayat veren Demet Özdemir, istemese de magazinin gündemine oturdu!

Herkes onu konuşuyor, hayranları sosyal medyada yorumlar yapıyor, olumsuz haberleri, eleştirileri onu çok seven hayranları tepkiyle karşılıyorlar. Yani ortalık Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç meselesi yüzünden biraz karışık!

Tüm bu yaşananların ardından Özdemir, çekilen fotoğrafları için “Yeni yılın aşk bombası’ dersiniz artık” yorumunu yapmış, Oğuzhan Koç da “Sadece iki insanı ilgilendiren bir konu kimseyi daha fazla meşgul etmesin diye açıklamak istedim. Daha önce yazıldığı gibi olmasa da şuan Demet’le güzel bir sürecin arifesindeyiz. Herkese iyi geceler dilerim.” diyerek sosyal medyadan yanıt vermişti.

Magazin, sosyal medya Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ilişkisini konuşa dursun Özdemir, yaptığı son paylaşımla her şeyin yolunda olduğu ve umursamadığı mesajını verdi adeta!

Oyuncu, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin setinde çekilen video ve fotoğraflarını paylaştı. Magazinin ya da sosyal medyanın gündemine aldırmadan işini yapmaya devam ediyor. “Aklım da fikrim de işimde” mesajını vermekte adeta!

İşte Özdemir’in son paylaşımları:

Herkes onu konuşuyor ama Demet Özdemir'in aklı başka yerde! 10

Herkes onu konuşuyor ama Demet Özdemir'in aklı başka yerde! 11

Herkes onu konuşuyor ama Demet Özdemir'in aklı başka yerde! 12

Herkes onu konuşuyor ama Demet Özdemir'in aklı başka yerde! 13