Ana sayfa Sosyal Medya Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel aşkına maske de engel olamadı!

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel aşkına maske de engel olamadı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İki ünlü oyuncu Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu, Kiraz Mevsimi isimli dizide birlikte oynadıktan sonra sevgili olmuşlardı. Oyuncu çift, yaklaşık 6 yıldır mutlu beraberliklerini sürdürüyorlar. Gözlerden uzak sade bir hayat süren ikili, zaman zaman instagram sayfalarından birlikte pozlarını da paylaşmaktalar.

Özge Gürel, bilindiği gibi ekranlara en son Fox TV’de yayınlanan Bay Yanlış dizisiyle gelmişti. Yaz başında başlayan dizide Can Yaman ile birlikte rol alan oyuncu, sezonda diğer dizilerle rekabet edemeyince final yapan dizisinin ardından şimdilik ekranda değil.

Ancak sevgilisi Serkan Çayoğlu, hızlı bir süreç yaşıyor. Zira sezon başında iddialı başlayan Kanal D’nin dizisi Yeni Hayat’ta rol almıştı. Eski bir harekatçı olan Adem karakterini canlandırıyordu. Başarılı oyunculuğu ve fit vücuduyla da rolünün hakkını verdi Çayoğlu.

Ancak dizi, beklenenin altında reyting alınca 9. bölümde ekrana veda etmişti. Serkan Çayoğlu, şimdi Pelin Karahan ve Ahmet Kural ile başrolünü paylaşacağı Kıbrıs Adası Kışı ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

TRT1 için çekilen dizinin hazırlıkları sürerken, Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel çifti sosyal medyadan yaptıkları bir paylaşımlar dikkatleri çektiler.

İkili kırmızı maskeleri ile gittikleri bir mekanda poz verdiler. Özge Gürel, sevgilisini maskesini çıkarmadan öpmeye çalışırken görülüyor. Çayoğlu, instagram’dan yaptığı paylaşıma kırmızı bir de kalp yerleştirmiş.

İşte ünlü çiftin maskeli aşk pozu…

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel aşkına maske de engel olamadı! 7