Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’den ‘özledim’ notu bakın kime gitti? Nurgül Yeşilçay’ın günlük sporu biraz farklı!

Hande Erçel’den ‘özledim’ notu bakın kime gitti? Nurgül Yeşilçay’ın günlük sporu biraz farklı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu sıralar ikisi de aynı kanalın farklı dizilerinde rol alıyorlar. Nurgül Yeşilçay ve Hande Erçel, sosyal medya paylaşımlarıyla da hayranları tarafından ilgiyle takip edilen isimler. Erçel, Yeşilçay’a göre mesleğinde daha yeni. Yeşilçay ise daha deneyimli bir isim. Her iki oyuncu da kendi jenerasyonlarının başarılı ve dikkat çeken isimleri.

Şimdi bu iki oyuncunun son yaptıkları paylaşımlarına bir göz atalım… İlk sırada Hande Erçel var. Cumartesi akşamları Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı isimli diziyle ekrana gelen genç oyuncu, son dönemin en popüler isimlerinden birisi.

Yapılan bir sosyal medya araştırmasında da Türkiye’de en çok gündem olan 3 isimden birisi oldu! Instagram hesabındaki takipçi sayısı giderek artan oyuncu, 20 milyona yakın kişinin takip ettiği bir isim.

Hemen her paylaşımı dikkatle takip edilen oyuncunun her postuna da en az 1,5 milyon beğeni geliyor. Binlerce yorumla birlikte pek çok paylaşımı da 3-4 milyona kadar beğeni alabiliyor.

Pek çok ünlü ismi kıskandıracak bir popülerliğe sahip. Tabii hal böyle olunca markalar da peşinden koşuyor şu sıralarda. Ünlü isim, bir süredir giyim markası Nocturne ile çalışıyor. Markanın yüzü olan Erçel, reklam için kullanılan bir pozunu paylaşarak “Özledim” notunu düştü.

Marka’nın instagram adresinden de bu sözlere “Biz daha çok” yanıtı geldi. Paylaşımının dakikalar içinde 334 bini geçmiş olması ise bir başka dikkat çekici nokta. 2 saat içinde de 1 milyon 186 bini geçti.

Hande Erçel'den 'özledim' notu bakın kime gitti? Nurgül Yeşilçay'ın günlük sporu biraz farklı! 8

Nurgül Yeşilçay da Fox TV’de Pazar akşamları ekrana gelen Kefaret dizisinde Zeynep karakteri olarak kamera karşısına geçiyor. Mert Fırat ile başrolde yer alan oyuncu, esprili kişiliğiyle çok seviliyor.

Yeşilçay’ın instagram sayfasını takip edenler, kendini nasıl tiye aldığını da pek çok paylaşımda görebiliyor. Kendi kendisiyle çok barışık bir kişilik olduğu da yaptığı paylaşımlardan anlaşılmakta.

Başarılı oyuncu, sete gitmediği bir gün oğlu Nejat ile evde dans ederek spor yapmayı tercih etmiş. İşte o anlardan bir kare…

Hande Erçel'den 'özledim' notu bakın kime gitti? Nurgül Yeşilçay'ın günlük sporu biraz farklı! 9