Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisine bir isim geliyor ki şimdiden kafalar karıştı!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisine bir isim geliyor ki şimdiden kafalar karıştı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın bu hafta Cumartesi akşamı 53. bölümü yayınlanacak. Başrollerinde Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin oynadıkları diziye yeni bir ismin daha katılacağı kısa bir süre önce öğrenildi. Yeni sezonda da yoluna emin adımlarla devam eden Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisine gelecek ismin tam olarak nasıl bir karakter olduğu merak konusu.

Her hafta bir başka heyecanlı olayla ekrana gelen dizi, Show TV’nin sevilen yapımlarından birisi. Ekranda çok az sayıda yer alan komedi dizileri arasında da dikkat çeken bir yapım. Geçtiğimiz yıl başlayan dizi Ordu’nun muhteşem manzarası eşliğinde çekiliyor.

Diziye katılacak yeni ismi ise Gazeteci Birsen Altunta, twitter hesabından duyurdu. Buna göre diziye bir konuk oyuncu geliyor. Kaç bölüm yer alacak henüz belli değil ancak İvanka karakterini oynayacak ismin Alona Kral olduğu öğrenildi.

blank

Şimdilik karakterle ilgili bilgi olmasa da meraklı bekleyiş başladı! Alona Kral, ilk kez rol aldığı ‘Kaçak’ dizisinde Rus mafyanın koruması Katerina olarak dikkatleri çekmişti. Sonrasında ise Filinta dizisinde oynadı. Rus asıllı oyuncu, tatil için geldiği Antalya’da İlhan Zeytun ile tanışıp evlendi. Mutlu bir evliliği olan oyuncu, iki çocuk annesi.

Alona Kral, verdiği bir röportajda, Rusya’da üniversiteyi bitirdikten sonra Türkiye’de Boğaziçi Üniversitesi’nde master yaparken Uğurkan Erez’le tanıştığını ve mankenlik yapmaya başladığını anlatmıştı.

blank

Alona Kral’ın kimi oynayacağı belli olmasa da tahminler yine Yıldız ve Kuzey’in arasını açacak bir kişi olduğu yönünde! Bakalım gerçekte kimmiş? İzleyip göreceğiz…

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler’in oturduğu Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’ın başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken, dizide Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın yeni bölümü Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!