Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’i fena ezdi! Demet Özdemir’i geçti, Tuba Büyüküstün’e fark attı! Sosyal medyada tabloyu değiştiren ünlü isim bakın kim?

Hande Erçel’i fena ezdi! Demet Özdemir’i geçti, Tuba Büyüküstün’e fark attı! Sosyal medyada tabloyu değiştiren ünlü isim bakın kim?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Her hafta reytingleri merakla beklenen dizilerin kaderleri de bu puanlama ile belli oluyor. Şimdilik ekranda olan üç dizinin üç kadın oyuncusu, sosyal medyada da ‘en çok konuşulan kadın oyuncular’ kategorisinde bir süredir birbirleriyle yarış halindeydi. Listenin ilk iki sırası aylardır aynıydı. Sonra bir isim geldi durum değişti ama bir başka isim öyle bir giriş yaptı ki resmen ortalığı sarsıyor!

Her hafta dizilere, oyunculara gelen iletilerin sayılarının toplanması ile birlikte oluşan sayılar, ortaya ilk 10 sıralamasını çıkarıyor. Medya Takip Merkezi’nin sosyal medya ölçümleme servisi olan Digilup’un her hafta yayınladığı tablonun son haftalarında büyük değişiklikler yaşanıyor!

Aylardır “en çok konuşulan kadın oyuncular” kategorisinin birincisi açık ara farkla Hande Erçel’di. Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisiyle ekrana gelen oyuncunun, instagram sayfasında 2,4 milyon takipçisinin olması da bir başka ayrıntı.

Hande Erçel'i fena ezdi! Demet Özdemir'i geçti, Tuba Büyüküstün'e fark attı! Sosyal medyada tabloyu değiştiren ünlü isim bakın kim? 9

Popülaritesi diğer kadın oyuncuların üstünde bir isim Hande Erçel. Ancak buna karşın bir kaç haftadır fena halde sosyal medyada hezimete uğramış durumda!

Haftalık olarak çıkan ilk 10 listesinde bir kaç haftadır Maraşlı dizisinin Mahur’u Alina Boz, ilk sıraya yerleşti ve tabloyu fena sarstı!

Bir kaç hafta içinde gelen ileti sayılarına göre en yakın rakibi Tuba Büyüküstün’e de neredeyse tur bindirmek üzere! Çok uzun zamandır ilk aşağıdaki tablonun ilk sırası Hande Erçel’in ve 2. sırası da Demet Özdemir’indi.

Bu durum aylarca sürdü. Erçel’i tahtından eden isim Tuba Büyüküstün oldu önce. Sonrasında hızla tabloya giriş yapan Alina Boz, hepsini geçip ilk sıraya oturdu. Aşağıda bugün (9 Nisan) yayınlanan bir haftalık rapor sonucunda ortaya çıkan tabloyu görüyorsunuz.

Hande Erçel'i fena ezdi! Demet Özdemir'i geçti, Tuba Büyüküstün'e fark attı! Sosyal medyada tabloyu değiştiren ünlü isim bakın kim? 10

Geçtiğimiz haftaki gibi ilk 3 sıralaması aynı. Alina Boz, Tuba Büyüküstün ve ardından Hande Erçel geliyor. 4. sırada ise geçen hafta açıklanan tabloda Demet Özdemir vardı. Bu kez listeye en hızlı girişi yapan Hazar Ergüçlü Özdemir’in önüne geçerek 4. sıraya gelmiş.

Aşağıda 2 Nisan’da yayınlanan ve bir haftalık ölçümleme ile oluşan tabloyu görüyorsunuz. Hazar Ergüçlü, bin önceki hafta ilk 10 listesinde bile yok ama yeni haftada 4. sırada. Bu arada geçtiğimiz haftaki tabloda 5. sırada olan Baraj dizisinin oyuncusu Biran Damla Yılmaz ise bu hafta ilk 10 girememiş.

Bir başka ayrıntı da geçtiğimiz hafta 10. sırada Menajerimi Ara’da oynayan Ahsen Eroğlu varken, bu kez yerini Teşkilat’ta oynayan Deniz Baysal Yurtçu’ya bırakmış. Bakalım gelecek hafta sıralamada neler olacak?

Hande Erçel'i fena ezdi! Demet Özdemir'i geçti, Tuba Büyüküstün'e fark attı! Sosyal medyada tabloyu değiştiren ünlü isim bakın kim? 11