Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur sezon finalinden önce çok acı bir ölümle sarsacak! Diziye veda edecek isim belli oldu!

Çukur sezon finalinden önce çok acı bir ölümle sarsacak! Diziye veda edecek isim belli oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon sonunda ekrana veda edecek. Sevilen dizinin sezon finali yaklaştıkça, dizide sarsıcı olaylar da birbirini kovalıyor. Adeta birer birer sevilen karakterlerin gidişini izlemeye başladık. Bu haftaki bölümde Kubilay Aka’nın hayat verdiği Celasun ölmüştü.

Dizinin sevilen karakterlerinden birisi olan Celasun, Yamaç’a yardım etmesinin bedelini ağır ödedi! Bunu öğrenen Amca, pusu kurdurarak Celasun’u öldürttü.

Karaca ile yeni bir hayat düşleyen Celasun’un ölümü, dizinin takipçilerini de üzdü. İlk günden beri Çukur’da yer alan karakterin vedası da acı oldu.

Çukur sezon finalinden önce çok acı bir ölümle sarsacak! Diziye veda edecek isim belli oldu! 8

Mayıs sonunda final yapacak olan dizide Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Perihan Savaş, Damla Sönmez gibi isimler yer alıyor.

Dizinin yine başından beri hikayede yer alan bir başka karakterin de öleceği ortaya çıktı. Final öncesinde yaşanacak bu veda, diziyi takip edenleri de üzecek!

Zira Çukur dizisi ile tanınan ve oyunculuğu ile sosyal medyada da çok konuşulan, büyük bir hayran kitlesi edinen genç bir oyuncu diziye veda ediyor!

Kim mi bu isim? Karaca! Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından Karaca’nın sezon finaline haftalar kala projeye ölerek veda edeceğini duyurdu!

Çukur sezon finalinden önce çok acı bir ölümle sarsacak! Diziye veda edecek isim belli oldu! 9

Karaca’ya hayat veren Ece Yaşar’ın ayrılığı, diziyi takip edenler için de zor bir veda olacak! Celasun’un arkasından gelecek olan bu ölümün, yine amcanın elinden mi olacağı merak konusu. Bakalım Karaca’yı nasıl bir son bekliyor?